Healthy Kids Koken Ideeën

Healthy Kids Koken Ideeën

Koken gezonde voeding voor kinderen betreft specifieke bereidingswijzen en bereidingstechnieken. Het is ook van vitaal belang dat u de juiste vetten en oliën te gebruiken bij het koken van gezonde maaltijden voor kinderen. Vermijd koken met reuzel of andere gehydrogeneerde oliën. In plaats daarvan, koken met extra vergine olijfolie, kokosolie of druivenpitolie. Gebruik echte boter in plaats van margarine of andere imitatie boter producten.

Organic Strawberry Pannenkoeken

Koop biologische pannenkoek mix en een doos van biologische aardbeien. Was de aardbeien grondig en snijd het fruit in hapklare stukjes. Meng de aardbeien in de pannenkoek beslag. Bak de pannenkoeken op een koekenpan met 2 el. van druivenpitolie, kokosolie of echte boter tot ze goudbruin zijn. Top met biologische ahornsiroop en serveer. Versnipperen de pannenkoeken en begeleiden de kinderen het eten van dit gerecht, die 2 jaar of jonger.

Almond en volkoren meel Gebakken kip strips

In plaats van frituren kip strips voor uw kinderen, zodat ze iets meer gezonde, zoals amandel-en volkorenmeel kipreepjes. "Eating Well" magazine zegt dat dit gerecht heeft de helft van het vet als traditionele gepaneerde kip aanbestedingen. Koop geschaafde amandelen en hak ze in nog kleinere stukken handmatig of met een blender. Meng de amandelen in een kom met volkoren meel. Gebruik een kwastje om een ​​dun laagje olijfolie van toepassing op verse of ontdooide kipfilet reepjes. Rol de kip in de amandel- en bloemmengsel totdat het helemaal bedekt is. Strooi meer mengsel op de top als je wilt. Bak de kipreepjes tot het eten is goudbruin en goed gedaan. Open het midden van de kip om ervoor te zorgen dat het volledig gekookt voor het opdienen. Laat dit gerecht aan kinderen niet dienen onder de leeftijd van 2 vanwege verstikkingsgevaar.

Chicken Wrap

Maak uw kind een gezonde knoflook kip wrap voor de lunch. Kook de kip in een pan met 4 el. olijfolie tot het goudbruin is. Voeg een teentje gehakte knoflook bij de kip als het koken, als uw kind houdt knoflook. Laat de kip afkoelen en hak het in hapklare stukjes. Verscheur de kip als je het voeden van kinderen onder de leeftijd van 2. Meng de kip in een kom met geraspte wortelen, komkommers en romaine sla. Wikkel de kip en groente mengsel in een-spinazie verrijkt tortilla wrap.

Gestoomde broccoli met Low-Fat White Cheddar Cheese

Gebruik een kwastje om een ​​dun laagje boter toe te passen op gewassen broccoli. Kook de broccoli in een stoompan tot het zacht en sappig. Leg de broccoli op een bord en versnipperen vetarme witte cheddar kaas bovenop. Kies witte cheddar, omdat het vrij is van de additieven en gele kleurstof traditionele cheddar heeft. Witte Cheddar heeft dezelfde smaak, zonder de extra dingen die kinderen niet nodig. Ze kunnen nog steeds calcium en eiwit te krijgen van witte cheddar. Broccoli is ook rijk aan vitamine A, ijzer, calcium en andere mineralen.