Health Savings Account Vergeleken met PPO

Health Savings Account Vergeleken met PPO

Ziektekostenverzekering is belangrijk voor de Amerikanen, en het is niet genoeg om gewoon te krijgen de gemakkelijkste beleid aangeboden door uw werkgever. Er zijn veel verschillende soorten van de ziektekostenverzekering plannen, allemaal met verschillende voordelen, beperkingen, regels en maandelijkse premies. Preferred provider organisaties plannen, meestal gewoon genaamd OEP, zijn populair groepsverzekering plannen, maar de gezondheid spaarrekeningen worden aangeprezen als een levensvatbaar alternatief voor de traditionele ziektekostenverzekering. Ze hebben allebei hun voor- en nadelen en welke je liever afhankelijk van u, uw gezondheid en uw budget.

Insurance Plans

Preferred provider organisatie zelf gezondheid van de plannen, die een netwerk van zorgverleners gebruiken. Deze aanbieders zijn onder contract bij de verzekeringsmaatschappij en zijn overeengekomen om de voorwaarden ervan. Klanten kunnen wel of niet naar een huisarts te halen met een PPO als ze dat zou doen met een HMO, en verwijzingen naar specialisten kan wel of niet te gaan via hem. Maar als je wilt diensten van een externe provider, je zal zeker hogere kosten in de vorm van co-betalingen en eigen risico te betalen. Gezondheid spaarrekeningen zijn gewoon bankrekeningen die middelen voor de gezondheidszorg bevatten. Zij moeten worden gecombineerd met een hoog-aftrekbare ziektekostenverzekering plan, maar dit kan elke vorm van ziektekostenverzekering plan zijn. De hoog-aftrekbare plan kan een netwerk nodig of hebben geen netwerk. Elke vorm van hoog-aftrekbare plan zal werken met een gezondheid spaarrekening. De minimale aftrekbaar moet $ 1.100 voor een alleenstaande en $ 2200 voor een gezin, maar er is geen regel zegt het plan heeft om een ​​bepaalde vorm van ziektekostenverzekering. Vanaf 2010, Cigna en Aetna aanbod gezondheid spaarrekening high-aftrekbare plannen in zowel HMO en PPO stijl.

Belastingen

Er zijn geen fiscale voordelen aan het hebben van PPO ziektekostenverzekering. Echter, het geld dat gaat in je gezondheid spaarrekening is belastingvrij. Omdat je wordt verondersteld om het geld dat u bespaart op de premies in je gezondheid spaarrekening voor toekomstige diensten in de gezondheidszorg, wordt het geld gestort op de rekening niet belast. Maar je kunt niet zo veel als je wilt storten. Er zijn jaarlijkse bijdrage grenzen aan de gezondheid spaarrekeningen. In 2009 bedroeg de bijdrage limiet voor één persoon was $ 3000 en $ 5950 voor een gezin.

Andere Verzekeringen

PPO zijn meestal gemakkelijk te combineren met andere vormen van verzekering voor uitgebreide dekking. Er zijn meer beperkingen met betrekking tot het combineren van verzekeringen met een gezondheid spaarrekening, dat wel. Je kunt niet worden gedekt door enige vorm van ziekteverzekering die niet een high-aftrekbare plannen en nog steeds houden van uw gezondheid spaarrekening. Je mag automotive, visie, tandheelkundige, langdurige zorg en invaliditeitsverzekering, alsmede verzekering voor een specifieke ziekte. U kunt ook deelnemen aan een wellness-programma, ook, zolang het maar niet een aanzienlijke hoeveelheid medische voordelen te betalen.

Medicare

Als u het opzetten spaarrekening voordat u in aanmerking komt voor Medicare een gezondheid, moet u in staat om de gezondheid spaarplan supplementen die zal werken met het te selecteren. Veel Medicare Advantage plannen worden aangeboden als OEP, waardoor senioren om hun lange-time artsen houden en om lagere co-betalingen voor reguliere preventieve diensten. Maandelijkse premies voor een PPO Medicare Advantage plan zal meer dan waarschijnlijk hoger zijn dan een voor een de gezondheid spaarrekening plan. Met een Medicare gezondheid spaarrekening te vullen, Medicare maakt deposito's rechtstreeks in uw account die u vervolgens kunt gebruiken voor co-betaalt en eigen risico. Deze fondsen kunnen ook worden overgedragen van jaar tot jaar worden uitgevoerd. Je kan niet beslissen om een ​​gezondheid spaarrekening nadat je bent ingeschreven in Medicare.