HCG Dieet en de lever

HCG Dieet en de lever

De HCG dieet omvat eten slechts 500 calorieën per dag om dagelijkse injecties van humaan choriongonadotrofine (HCG), een hormoon zwangere vrouwen uitscheiden in de urine na ontwikkeling in de placenta. Het meest controversiële aspect van het dieet kan niet de HCG, maar de schade honger dieet kan veroorzaken.

HCG als Diet Aid

HCG wordt verondersteld om te voorkomen dat de dieter van honger en licht in het hoofd van caloriebeperking voelt, volgens een 2 november 2009, Los Angeles Times artikel. Dr ATW Simeons ontwikkelde het dieet in de jaren 1930 en beweerde dat lusten van zijn patiënten sterk gedaald als ze verloren significant heup en taille-omvang - maar niet het gewicht. Hij concludeerde dat de HCG herverdeelt vet in andere delen van het lichaam waar deze gemakkelijker kan worden gemetaboliseerd.

Latere studies

Artsen die Simeon protocol gevolgd gerapporteerd succes, maar toen de artsen later vergeleken patiënten die HCG-injecties gekregen om degenen die zoutoplossing injecties (een placebo) kregen, "de twee groepen, zowel verloren gewicht tegen hetzelfde tarief - en alle 45 deelnemers klaagden dat ze constipatie, hongerig of zwak, "de LA Times gemeld. Een 1995 literatuuronderzoek van meerdere studies van het HCG dieet gepubliceerd in het British Journal of Clinical Pharmacology bleek dat weinig, slecht uitgevoerde onderzoeken van de effectiviteit van het dieet had gedaan, en slechts één geloofwaardige studie verscheen naar Simeon's bevindingen bevestigen. De auteurs concludeerden "dat er geen wetenschappelijk bewijs dat HCG is effectief bij de behandeling van obesitas; het niet leidt tot gewichtsverlies of vet-herverdeling, en ook niet de honger te verminderen of leiden tot een gevoel van welzijn. "

Complicaties van Extreem-caloriearm dieet

Gewichtsverlies is gekoppeld aan vermindering gezonde leverenzymen en alcoholische vette leverziekte. Leverenzymen afgenomen bij mannen die een 800-calorie dieet aten. De leverenzymen bij vrouwen op dit dieet aanzienlijk toegenomen, daarentegen, maar slechts tijdelijk, een studie in het American Journal of Clinical Nutrition gevonden.

De Stichting voor het overwinnen van leverziekte waarschuwt dat extreme diëten (honger) bestaande leververvetting en een vorm van non-alcoholische hepatitis tot het punt van te leiden tot levercirrose of leverfalen kan verergeren. De stichting en de Universiteit van Maryland Medical Center ook zeggen dat extreme diëten galstenen kan veroorzaken. Indien stenen blokkeren de galwegen, kunnen zij fatale infecties in de leidingen veroorzaken, de pancreas en de lever, deze bronnen waarschuwen.

Potentiële HCG-Leverkanker Link

Een studie van de volwassenen met leverkanker bleek dat deze tumoren geproduceerde HCG, een artikel in het Duitse tijdschrift Virchows Archief gemeld.