Hälsa Rättsmedel Använda äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger är unikt eftersom det är det enda vinäger som inte är destillerat. Äppelcidervinäger gynnar huden eftersom den innehåller näringsämnen som kalium, som bekämpar infektioner och avlägsnar föroreningar såsom smuts, olja och döda hudceller. Äppelcidervinäger gynnar kroppen när konsumeras eftersom den innehåller fibrer, vitaminer, mineraler och aminosyror.

Extern Använd

Inflammerad och kliande hud orsakad av eksem, psoriasis, acne eller insektsbett kan bli tröstad genom att hälla fem koppar äppelcidervinäger i ett varmt bad och blötläggning i 15 till 20 minuter.

För en flagnande hårbotten, späd en kopp äppelcidervinäger i ett glas vatten och häll över huvudet innan schamponering i duschen. Massage med fingertopparna i hårbotten för fem minuter och tvätta håret som vanligt. Äppelcidervinäger rensar hårbotten och tar bort döda hudceller som täpper hårsäckarna och förhindra tillväxt. Detta är också en utmärkt behandling för mjäll. Använd detta två gånger i veckan för att upprätthålla en frisk hårbotten och återställa en sund pH-balans.

Internt bruk

Intag äppelcidervinäger har rapporterats att lindra problem såsom allergier, sura uppstötningar, artrit, högt kolesterol och högt blodtryck. Äppelcidervinäger också bryter upp fett och används ofta som en viktminskning metod.
Äppelcidervinäger fördelar akne benägen hud och plötsliga finnar när de intas, eftersom det ökar leverfunktionen och filtrerar gifter ur kroppen snabbare, läka skador snabbt.

Det kan vara svårt att dricka äppelcidervinäger på grund av den sura smaken. Vissa tycker om att blanda en del äppelcidervinäger i åtta delar vatten med en matsked honung. Den kan också drizzled över en sallad eller tas som ett komplement. Äppelcidervinäger tillskott kan köpas i vitamin gången i någon livsmedels eller apotek.

För viktminskning, den bästa tiden att dricka eller ta en äppelcidervinäger tillägg är 30 minuter före en måltid. Äppelcidervinäger stöd i matsmältningen och renar blodet.