Grapefruit Dieet Foods

Het grapefruit dieet, ook wel bekend als het Hollywood dieet, is al sinds de jaren 1930, wanneer vorderingen werden gemaakt dat grapefruit had vetverbranding eigenschappen geweest. Het dieet omvat eten grapefruit en grote hoeveelheden eiwit en slechts gedurende 12 dagen vanwege de lage calorie vergoedingen. Na een periode van twee dagen de voeding kan worden hervat maar mag niet worden gebruikt voor de lange termijn omdat de dagelijkse calorie-inname is zo laag, meestal ongeveer 800 calorieën.

Grapefruit

De grapefruit dieet kreeg zijn naam omdat het dieet dringt eten helft van een grapefruit net voor elke maaltijd tijdens de dag. Het grapefruit dieet oprichter, die onbekend is, maakte de bewering dat grapefruits bevatten een enzym dat helpt het lichaam vet te verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies. De halve grapefruit kan zijn gesubstitueerd met 4 oz. ongezoete grapefruitsap.

Eieren

Na het eten van de halve grapefruit voor het ontbijt maaltijd, is het aangeraden om twee eieren en twee stukjes spek eten. De eieren kunnen worden bereid in elke stijl, zoals roerei, hardgekookte, sunny-side up of over gemakkelijk. Het is belangrijk om zowel het spek en eieren te eten, want ze bevatten eiwitten, en het eten van grote hoeveelheden eiwit is een groot deel van het succes van het grapefruit dieet.

Vlees

Tijdens de lunch en het diner, dit bijzondere dieet vraagt ​​om vlees in welke variëteit het dieter verkiest. Dit kan alles zijn, waaronder kip, ham, kalkoen, varken, rund, tonijn, vis of een combinatie hiervan.

Groenten

Het dieet suggereert eten van groenten met diner. De meeste soorten zijn toegestaan, maar het dieet stelt vermijden zetmeelrijke groenten zoals witte uien, aardappelen, selderij en maïs. Voedingsmiddelen zoals rode uien, broccoli, wortelen, komkommers, spinazie en kool zijn de beste keuzes omwille van hun voedingswaarde. Het grapefruit dieet richtsnoeren staat voorts dat groenten kan worden gekruid en bereid en geserveerd met boter.

Black Coffee, tomatensap of magere melk

Als een snack voor bedtijd, zijn grapefruit lijners toegestaan ​​om een ​​glas van een van beide tomatensap of magere melk drinken. Beide keuzes zijn laag in calorieën en hoog in voedingswaarde. Zwarte koffie is OK te drinken gedurende de dag ook, waarschijnlijk vanwege de cafeïne, die ook helpt het lichaam meer vet verbranden.

Salade

Een groene salade moet worden gegeten met lunch, en er zijn geen beperkingen met betrekking tot wat voor soort, smaak of hoeveelheid dressing die kan worden geconsumeerd. De salade kan worden aangevuld met een van de bovenstaande groenten en dressing hoeft niet vetvrij zijn.