Granaatappel-Body-Cleanse Tips

Voor duizenden jaren hebben granaatappels zijn bekend om hun gezonde eigenschappen. Granaatappels hoger in leeftijd bestrijden antioxidanten, mineralen en vitaminen dan enige andere substantie. Bovendien bevatten ze polyfenolen die het hart en vitamine C, die het immuunsysteem stimuleert versterken. Ze zijn ook aangeprezen hun reinigende werking op het lichaam, waardoor toxines in het bloed en spijsvertering elimineren.

Pre-Cleanse

Om het lichaam te bereiden op een granaatappel reinigen, moet men voorkomen dat alle bewerkte voedingsmiddelen, vlees en zuivelproducten. Het beste is om alleen rauwe groenten en fruit eten voor een week voor het begin van het te reinigen. Gedurende deze tijd, zal het drinken van een mengsel van warm water en een eetlepel citroensap elke ochtend ook het bloed te reinigen, het helpen van de granaatappelsap meer effectief te zijn zodra het reinigen wordt gestart.

Tijdens de Cleanse

Hoewel granaatappel capsules worden verkocht die worden verondersteld om te helpen bij het doorspoelen van het lichaam tijdens een reiniging, het drinken van vers granaatappelsap is de meest gezonde manier om een ​​granaatappel reinigen uitvoeren. Veel van de natuurlijke antimicrobiële eigenschappen en anti-oxidanten gaan verloren wanneer het fruit wordt omgetoverd in pil of capsule vorm. Natuurlijk is granaatappelsap niet de enige soort sap genomen tijdens een granaatappel lichaam te reinigen zijn. Het drinken van sappen gemaakt van andere groenten en fruit zal extra voedingsstoffen die niet zijn gevonden in granaatappelsap bieden. Twee van de beste sappen te drinken tijdens een reiniging zijn appelsap en wortelsap, aangezien beide zijn rijk aan anti-oxidanten. De sappen, die moet worden gekocht, zonder bewaarmiddelen en toegevoegde suikers, kan gevonden worden in de koelkast sectie van uw supermarkt. Als je genoeg hebt van het drinken van granaatappelsap, kunnen de zaden in de vrucht gewoon gegeten worden of bestrooid op de top van salades voor een extra, gezonde crunch.

Post-Cleanse

Zodra een reinigen voltooid ---- gebruikelijke reinigen duurt zeven tot 14 dagen --- moet men blijven granaatappelsap naar de effecten van de vrucht genieten. Studies hebben aangetoond dat 1,5 gram van granaatappelsap is genoeg om een ​​positief effect op het lichaam zonder dat nadelige neveneffecten. Ook, terwijl granaatappels zijn al lang bekend om hun interne voordelen, ze worden nu aangeprezen in hun voordeel wanneer het lokaal toegepast. Huid producten die granaatappel bevatten tout vermogen het fruit om vrije radicalen in de huid, waardoor de huid helpen tegen veroudering. Met behulp van deze producten na een reiniging zal je helpen meer positieve resultaten te handhaven voor een langere periode.