Goede dingen over Bloedzuigers

Goede dingen over Bloedzuigers

Terwijl de praktijk van het gebruik van bloedzuigers als een medische behandeling kan in eerste instantie lijkt barbaars, is modern onderzoek aangetoond dat er iets aan deze middeleeuwse praktijk. Hoewel bloedzuigers uit de mode raakte voor een tijdje, zijn medische professionals opnieuw verkennen van de waarde van het gebruik van bloedzuigers voor een nogal verrassende toepassingen.

Geschiedenis

Terwijl vele middeleeuwse medicinale praktijken gevaarlijk en sommige ronduit dodelijk waren, bloedzuigers zijn een van die praktijken die wat succes voor bepaalde kwalen. De Grieken en Romeinen waren de eersten die bloedzuigers gebruikt om infecties te trekken uit wonden, en hun populariteit verspreid over heel Europa. Ze waren zo populair dat ze bedreigde in de Middeleeuwen werd. Vanwege hun populariteit, een van de voordelen ervan kwamen niet alleen vanuit hun medisch gebruik, maar uit hun economische bijdrage. Talloze individuen verdiende de kost in het middeleeuwse Europa als bloedzuiger-verzamelaars, en in sommige gebieden de vraag was zo hoog dat de bloedzuiger-boer ondersteund zijn gezin door te groeien en oogsten van de worm-achtige wezens.

Met behulp van bloedzuigers voor de medische praktijk viel in de jaren 1800 toen het werd in diskrediet gebracht. Echter, heeft modern onderzoek onlangs herontdekt de voordelen van bloedzuiger therapie.

Reconstructieve Chirurgie

Wanneer een bloedzuiger bijt, laat het speeksel in het bloed van het individu. Dit speeksel bevat een natuurlijke anticoagulans, waardoor het makkelijker voor de bloedzuiger om het bloed zuigen zonder klonteren. Deze natuurlijke chemische stof heeft een aantal voordelen in bepaalde medische behandelingen, zoals reconstructieve chirurgie. Een van de meest voorkomende gevaren reconstructieve chirurgie - opnieuw bevestigen vingers, huidplooien of andere delen van het lichaam - gescheurd of gebroken bloedvaten herstellen en om het bloed te stromen doorheen. Sommige vaten, zoals in de oren, zijn zo klein dat ze niet opnieuw worden gemonteerd zijn. De toepassing van een bloedzuiger het weefsel helpen drainbloed opbouw in de weefsels en het bloed van het individu uitdrogen binnen de vaten en doden het weefsel. De praktijk heeft een ontmoeting gehad met aanzienlijk succes, het stimuleren van de bloedstroom terwijl de weefsels te genezen en bloedvaten om zich weer op te bouwen.

Arthritis Relief

Artritis treedt op wanneer de gewrichten worden stijf en pijnlijk en de bloedstroom wordt beperkt tot het gebied. De toepassing van bloedzuigers in de getroffen gewrichten heeft een ontmoeting gehad met enig succes. Na de bloedzuiger voedt het gebied van het gewricht, het is verwijderd en het bloed is toegestaan ​​om verder te sijpelen uit de wond. Dit ontlast de druk die is bouwen in het gewricht, en er zijn verder de voordelen van de introductie van het antistollingsmiddel in het speeksel van de bloedzuiger. Zodra het antistollingsmiddel komt in de artritis gebied, helpt het herstel van de normale bloedstroom, verminderen zwelling en verhoging van bereik van de beweging - allemaal zonder pillen of andere medicijnen.

Kosteneffectiviteit en Gemak

Chirurgische procedures, medicijnen, pillen en voortdurende behandelingen allemaal geld kosten. Bloedzuigers zijn een van de goedkopere geneesmiddelen een medische faciliteit kan kopen, reproduceren gemakkelijk, en niet veel in de weg van de ruimte of voeding nodig, totdat ze nodig zijn.

Hun beet is pijnloos, en er is weinig kans op infectie als alle bacteriën geïntroduceerd van de beet worden getrokken uit het bloed - in feite een van de eerste succesvolle toepassingen van bloedzuigers was om infecties te bestrijden. Er zijn meer dan 60 chemische verbindingen in hun speeksel, elk met de mogelijkheid effectief tegen andere aandoening of ziekte. Bloedzuigers momenteel onderzocht voor hun doeltreffendheid in de behandeling van personen met chronische hartaandoeningen, met tal van andere bloed-gerelateerde direct in de toekomst.