Glucosamine Gezondheid Voedingssupplementen Informatie

Veel mensen hebben de gezamenlijke aandoeningen die pijn veroorzaken. Talrijke supplementen kan verlichting geven, maar ze zijn vaak duur. Echter, glucosamine is een natuurlijk en goedkoop supplement dat kan helpen bij de wederopbouw van het bindweefsel dat uw gewrichten pads.

Identificatie

Glucosamine is een natuurlijke stof die met het menselijk lichaam. Bij gebruik door het lichaam, glucosamine is een voorloper van glycosaminoglycanen, die de essentiële structurele componenten van kraakbeen. Glycosaminoglycanen ook mogelijk de opname van zwavel in het kraakbeen. Zwavel is nodig om kraakbeen te herstellen.

Betekenis

Glucosamine kan net zo effectief als sommige medicijnen gebruikt voor de gezamenlijke aandoeningen te behandelen, maar met minder gastro-intestinale bijwerkingen. Niet-steroïde anti-inflammatoir geneesmiddel (NSAID), zoals ibuprofen, kan maagklachten, constipatie, krampen, diarreha veroorzaken en in sommige gevallen, zweren.

Expert Insight

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, rapporten suggereren dat glucosamine effectief kan zijn bij de behandeling van de progressie van artrose. Een type artritis wordt veroorzaakt door de continue slijtage van de gewrichten. Dit leidt tot afbraak en verlies van kraakbeen. De knieën en heupen zijn de meest voorkomende gebieden voor artrose.

Potentieel

Glucosamine het potentieel net effectief als NSAIDs, maar zonder de neveneffecten. Het is ook goedkoop en kan worden gevonden op uw lokale voeding winkel. Veel glucosamine supplementen zijn gecombineerd met MSM, een zwavelverbinding die zal helpen bij de wederopbouw van het kraakbeen.

Waarschuwing

Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat aanvulling. Sommige supplementen interageren met medicijnen.