Gezwollen ooglid Remedies

Iedereen op een bepaald punt heeft te maken met het ongemak van gezwollen oogleden. Wakker met gezwollen ogen is helemaal niet ongewoon. Zwelling van de oogleden kunnen gemakkelijk worden veroorzaakt door vele factoren, zoals de huid van de oogleden dunste overal op het menselijk lichaam. Als vloeistof ophoopt onder de huid, kan dit ertoe leiden dat de huid rond de ogen te zwellen. Overtollig vet kan ook geeft de ogen een permanent gezwollen look.

Het bepalen van de oorzaak

De meeste zwelling van de ogen is tijdelijk en kan worden behandeld met veel verschillende gemakkelijke at-home remedies. Oogleden kunnen opzwellen om een ​​aantal redenen, waaronder allergieën, infecties, vochtretentie, slechte voeding of zelfs na huilen of slapen.
Huilen triggers zwelling als het lichaam reageert op emotie waardoor meer bloed kan stromen naar de ogen. Gezwollen ogen naar slaapmodus wordt meestal gerelateerd aan het drinken van teveel water laat op de avond of een dieet te rijk aan natrium of alcohol, die het vasthouden van water, of water kan ophopen onder de huid rond de ogen. Hormonale veranderingen kunnen ook het vasthouden van water zoals kan leiden tot uitdroging.
Het is het beste om te proberen om de oorzaak van gezwollen oogleden te identificeren voordat je probeert om ze te behandelen. Zo kan het nodig zijn een allergie of een infectie moet worden behandeld door een arts als een huis remedie het probleem niet kan genezen zelf of kan het nog erger te maken. Het is altijd belangrijk om uw arts te raadplegen als u vermoedt dat een infectie.

Remedies

Voor kleine zwelling niet veroorzaakt door een infectie, zijn er een paar eenvoudige remedies:

• Leg twee plakjes verse komkommer of twee opgewarmd, natte theezakjes op de ogen gedurende vijf tot tien minuten.
• Zorg koeling comprimeert met gekoelde toverhazelaar en plaats over de ogen
• Koel lepels in de vriezer gedurende vijf minuten; gaan liggen en plaats lepels over de ogen, totdat niet langer koud.
• Doe ijsblokjes in plastic boterhamzakjes en houd dan de ogen voor zo lang mogelijk
• Spoel je gezicht met koud water wanneer u voor het eerst wakker.
• Gebruik een aloë oogcrème of oplossing die speciaal voor gezwollen ogen.

Hoe te voorkomen gezwollen oogleden

De makkelijkste manier om gezwollen oogleden te voorkomen is om voldoende rust te krijgen en gehydrateerd te blijven. Lagere natrium en alcoholgebruik. Ook nooit slapen in make-up of gebruik eye-make up die ouder is dan een paar maanden geleden dat bacteriën infecties aan de ogen kan veroorzaken. Slapen met je hoofd verhoogd in het weefsel rond de ogen te voorkomen vocht opbouwen.