Gezondheid Voordelen van Tuinbonen

Gezondheid Voordelen van Tuinbonen

Tuinbonen, of tuinbonen, behoren tot 's werelds oudste gecultiveerde bonen. In hun verse vorm, zij komen met meerdere bonen in een grote buitenste pod. Elke individuele boon komt ook in een pod van zijn eigen die u kunt verwijderen na het koken het voor drie of vier minuten. Tuinbonen worden gebruikt in recepten uit een breed scala van culturen, van Italië naar Egypte naar India naar China. Ze bieden ook belangrijke voordelen voor de gezondheid.

L-Dopa

Tuinbonen zijn rijk aan L-dopa, een aminozuur dat is gebruikt bij de productie van dopamine, een substantie die essentieel is voor de productie van menselijk groeihormoon van de hypofyse. L-dopa, in tegenstelling tot dopamine, kan gemakkelijk door de celwand, waardoor ons lichaam om het te gebruiken. Mensen van wie de hypofyse niet produceren voldoende hoeveelheden van dopamine kan proberen om deze toestand te verhelpen door het eten van voedsel, zoals tuinbonen, dat hoog in L-dopa zijn, het stimuleren van hun systemen aan dopamine aanmaken.

Kalium

Bonen zijn ook rijk aan kalium, die gunstige effecten op bloeddruk hebben. Kalium is de derde belangrijkste mineraal in ons lichaam. Kalium tekortkomingen leiden tot lethargie, onregelmatige hartfunctie, en prikkelbaarheid en stress. Maar een overmaat kalium kan gevaarlijk zijn en, zo vaak artsen aarzelen kaliumsuppletie schrijven ook als ze geloven dat een patiënt lijdt aan een tekort aan kalium. Kalium afgeleid van voedsel zoals tuinbonen is een veel veiliger alternatief voor het behoud van gezonde kaliumgehalte.

Fiber

Tuinbonen, net als de meeste andere bonen, zijn rijk aan vezels. Fiber is een belangrijke hulp bij de spijsvertering, waardoor de ontlasting zachter, groter en makkelijker te passeren. Bonen zijn rijk aan oplosbare vezels, die een gunstig effect op cholesterol en triglyceride niveaus hebben door het schoonmaken van deeltjes in het bloed die bijdragen aan het risico van hartziekte. Daarnaast vezels helpt om de bloedsuikerspiegel te reguleren, dus het helpen van patiënten om diabetes onder controle. Fiber kan helpen om een ​​lagere risico op kanker maar ook door het verplaatsen van voedsel door het lichaam sneller en het voorkomen van ophoping van kankerverwekkende stoffen.