Gezonde voeding voor Hyper Kids

Gezonde voeding voor Hyper Kids

Hyper kinderen kunnen lijken alsof ze nooit kunnen ontdoen van alle energie die ze hebben. Dr. Frank Lawlis heeft een dieet plan voor hyperactieve kinderen, of mensen met ADD gemaakt. Hij zegt dat het vermijden van tarweproducten die niet volkoren, verwerkte melk en melkproducten, kunstmatige conserveringsmiddelen en kleurstoffen is een goede plek om te beginnen. Sinaasappels, grapefruits, MSG, eieren en suiker zijn alle voedingsmiddelen die hebben aangetoond dat het een impact op de gezondheid van een kind te hebben.

Soorten Foods

Het geven van een kind voedingsmiddelen die langdurige energie te bieden in plaats van korte uitbarstingen die worden geassocieerd met suikerhoudende granen en sportdranken zal helpen met hyperactiviteit. Groene groenten zoals spinazie, boerenkool en sla zijn gezonde keuzes voor elk kind. Vlees zoals kip en vis, en lever, goede hersenen voedingsmiddelen en helpen groeien en de ontwikkeling van de hersenen. Pinda's, lima bonen en zonnebloempitten zijn allemaal grote keuzes voor een hyperactief kind, omdat ze bieden koolhydraten die lange termijn energie en niet spikes geven.

Effecten van voedsel op de Children's Systems

Dr. Jim Stevenson, van de Universiteit van Southampton in het Verenigd Koninkrijk, de resultaten gepubliceerd van zijn voedsel studie die onderzocht hoe levensmiddelenadditieven beïnvloed hyperactief gedrag. Deze studie wees uit dat kunstmatige kleurstoffen en natriumbenzoaat verhoogde hyperactiviteit in de voorschoolse leeftijd kinderen evenals 8 en 9-jarigen. Met dit gezegd zijnde, zijn de neurotransmitters overspoeld met suiker uit de inname van de kids 'en op zijn beurt veroorzaakt hyperactiviteit. De suikers en additieven doen stijgen met dopamine, die normaal zorgt voor een euforie, maar hyperactieve kinderen, het creëert een hoger energieniveau en veroorzaakt hyperactiviteit.

Voordelen van gezond eten

Amerika bekend als de meest zwaarlijvige land ter wereld. Het overgewicht is niet langer alleen betrekking op volwassenen als kinderen zijn dikker geworden dan ze ooit in de geschiedenis zijn geweest. Dit is deels te wijten aan de elektronica leeftijd en de beschikbaarheid van video- en internet in vele huizen. Het gebrek aan fysieke activiteit heeft een enorme impact op de gezondheid veroorzaakt. Wanneer een kind eet gezonde, niet alleen helpt bij goede groei en ontwikkeling, maar helpt ook om terug hyperactief gedrag snijden. Gezond eten helpt kinderen om de drive en uithoudingsvermogen gedurende de hele dag te blijven activiteit hebben, en bezuinigt op toegevoegde suikers en kleurstoffen in ongezond voedsel ook.

Het voorkomen van te veel eten

Single porties voor kinderen, zoals ¾ van een kopje sap of 1 stuk fruit, een half kopje van groenten of 1 boterham. Een zuivel portie is 1 kopje melk, terwijl een portie vlees is gelijk aan 3 ozs. of de grootte van een spel kaarten. Te veel eten is een probleem dat veel ouders proberen om vroeg op te vangen. Sommige kinderen kunnen vragen om meer voedsel gewoon niet van een verzoek om de aandacht van een ouder. Een ouder weet hoeveel hun kind normaal eet, en moet porties aan te passen voor dat kind. Dit betekent niet dat elk kind het dubbele van de aanbevolen porties moeten eten, maar sommige kinderen hebben gezondere eetlust dan anderen.

Waarschuwingen

Hoewel het belangrijk is om te bezuinigen op het hyperactief gedrag, is het belangrijk om een ​​evenwichtige en gezonde voeding voor opgroeiende kinderen. Variërend groenten evenals het eten van 3 stuks fruit per dag met calcium rijke voedingsmiddelen zoals kaas en yoghurt zijn belangrijk voor opgroeiende kinderen. Vlees en bonen moet slank zijn, met weinig vet en ze moeten goed gekookt. Volkoren brood en granen of crackers worden voorgesteld, samen met volkoren pasta's. Hoewel oliën niet een voedingsgroep, omega vetzuren zijn belangrijk voor een goede gezondheid en kunnen in vis zoals tonijn, alsmede in pindakaas.