Gezamenlijke Supplementen voor mensen met de ziekte van Crohn

Gezamenlijke Supplementen voor mensen met de ziekte van Crohn

Ziekte van Crohn is een chronische aandoening veroorzaakt door de ontsteking van het maagdarmkanaal. Het is echter niet alleen beperkt tot het maagdarmkanaal; het kan ook van invloed gewrichten, ogen, huid en lever. Veel van Crohn-patiënten klagen over pijn in de gewrichten in de ellebogen, knieën, polsen en enkels. Gewrichtssupplementen kunnen worden genomen om pijn in de gewrichten te verlichten en om gezamenlijke gezondheid te verbeteren.

Kenmerken

Pijn in de gewrichten geassocieerd met de ziekte van Crohn is vaak trekvogels. Het komt en gaat in verschillende gewrichten van het lichaam, waardoor het verdienen van de naam, trekkende artritis.

Gewrichtssupplementen

Omdat de ziekte van Crohn botmassa kunnen beïnvloeden, Medline Plus beveelt een dieet rijk aan calcium en vitamine D botdichtheid verhogen. Andere supplementen vaak aanbevolen bevatten glucosamine en chondroïtine.

Herbal Supplementen

Voor bezig met het nemen van synthetische supplementen mensen, er zijn kruiden-supplementen voor pijn in de gewrichten, als goed. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt met behulp van brandnetel.

Voordelen

Gewrichtssupplementen kunt een aantal dingen doen. Ze kunnen versterken botmassa, herbouwen kraakbeen om wrijving tussen de gewrichten en ontsteking te verminderen in verband met pijn in de gewrichten.

Overwegingen

Volgens de Crohn's Disease gratis, wanneer u met succes te behandelen ziekte van Crohn als geheel, het grootste deel van de pijn in de gewrichten zal verdwijnen.

Waarschuwing

Sinds gewrichtspijn geassocieerd met de ziekte van Crohn is verschillend voor elk individu, is het best om uw arts te raadplegen voordat u een gezamenlijke supplementen.