Gemeenschappelijke Kwalen & Remedies Met behulp Vinegar

Naast het reinigen en verwijderen van geuren, wordt azijn gebruikt om de smaak salades en gekookte maaltijden. Azijn is gebruikt om de gezondheid en hygiëne duizenden jaren bevorderen, volgens Vinegar Institute. Azijn's veelzijdigheid en lage kosten maakt het een populaire huis remedie. Hier zijn een paar van het gebruik ervan.

Roos

Vinegar biedt meer dan een behandeling voor roos. Giet 2-3 theelepels van appel cider azijn in een spuitfles met 8 oz. water. Spray op je haar en laat het 15 minuten voor het spoelen. Gebruik een of twee keer per week.

Meng 1/4 kopje witte azijn met 1 kopje water een keer per week te gebruiken voor het spoelen van je haar. De auteurs van "Best Remedies" zeggen dat de azijn zal helpen herstellen van de pH van het haar om schimmel infectie te weerstaan ​​en te verminderen schilfering.

Zweetvoeten

Azijn kan helpen om zich te ontdoen van zweetvoeten krijgen. Vinegartips.com stelt het wassen van je voeten met een antiseptische zeep elke dag en dan weken uw voeten in onverdunde appelazijn gedurende minstens 10 minuten.

Diabetes

Volgens organicfacts.net, appel cider azijn bevat voedingsvezels die helpt de juiste bloedsuikerspiegel te behouden. Voor het beheren van diabetes, mamaherb.com suggereert het gebruik van kleine hoeveelheden azijn. Voeg 2 el. azijn bij je eten of neem 2 el. azijn met uw maaltijd.

Cholesterol

Appelazijn wordt erkend als een effectieve neutralisator van slechte cholesterol, zoals vermeld op organicfacts.net. Strooi azijn op voedsel zoals salades, of meng 1 theelepel. tot en met 2 eetl. azijn in 4 oz. van het water te drinken met een maaltijd.

Huidverzorging

Witte gedistilleerde azijn is een handige hulp voor de huid. Het helpt te kalmeren zonnebrand en voorkomt blaren en peeling. Spuit gewoon azijn op de verbrande huid. Spray zo vaak als je wilt. Vinegartips.com zegt de verbrande huid zal beter voelen als je azijn, dat is koud te gebruiken.

Witte gedistilleerde azijn verzacht ook insectenbeten, snij-en schaafwonden, omdat het fungeert als een antiseptisch. Breng de azijn met een katoenen bal.

Als aftershaves laat uw huid jeukende en bedekt met huiduitslag, proberen met onverdund witte gedistilleerde azijn als aftershave in plaats van commerciële producten.

Zure karakter azijn kan helpen verlichten ongewenste lichaam sproeten. Gebruik watten of een washandje met witte gedistilleerde azijn van toepassing op de gebieden die u wilt verlichten. Gebruik geen azijn te verlichten sproeten op het gezicht.