Gebruikt voor Prevacid

Prevacid is de naam van een recept medicatie die over het algemeen wordt gebruikt om de voorwaarden van brandend maagzuur en GERD (gastro-oesofageale reflux) te behandelen. Het medicijn is verkrijgbaar in twee verschillende vormen, een daarvan is een capsule vorm, en de andere is een lipje dat smelt in de mond. Prevacid is een protonpompremmer, dat gewoonlijk aangeduid wordt als PPI. Er zijn verschillende toepassingen en voordelen die samenhangen met Prevacid.

Functie

Tot toepassingen Prevacid begrijpen, is het belangrijk te weten hoe de medicatie werkt. De maag bestaat uit cellen rond de voering dat pompen dat het zuur dat het lichaam van het verteringsproces te maken. Zure reflux wordt geleverd met een brandende pijn die optreedt wanneer dit zuur gaat achteruit, of "refluxes," de hele weg naar de slokdarm. Prevacid is een soort PPI die werkt om de productie van het zuur te stoppen door het stoppen van een grote hoeveelheid van de pompen die helpen te maken. Hierdoor Prevacid verlaagt de totale hoeveelheid zuur die teruggaat naar de slokdarm.

Belangrijkste toepassingen

De belangrijkste toepassingen van Prevacid zijn te behandelen en verzachten maagzuur en diverse symptomen die zijn geassocieerd met zure reflux. Prevacid wordt verondersteld om deze aandoeningen te behandelen tot een hele dag. Niet alleen ontspannen pijnlijke symptomen, maar het werkt om enkele van de vernietiging zuur kan achtergelaten op de slokdarm genezen. Deze schade wordt genoemd erosieve oesofagitis. Indien iemand Prevacid langere tijd, het genezingsproces gaat geleidelijk.

Ernstige gevallen

Veel mensen die hard-to-treat hebben, ernstige gevallen van brandend maagzuur en zure gebruik refluxziekte Prevacid vanwege de mogelijkheden van het draaien rond de schade die is aangericht aan de slokdarm. De fabrikanten van Prevacid staat dat ongeveer 95 procent van de mensen die Prevacid had genomen had genezen door de tweede maand.

Kinderen

Er is een soort Prevacid die ook wordt gebruikt om kinderen te behandelen. Kinderen vanaf 1 jaar kan Prevacid nemen. Veel kinderen moeten Prevacid nemen als ze GERD, GERD en heeft veel van de symptomen die zijn verbonden met andere medische aandoeningen, waaronder bronchitis, longontsteking, oorontsteking en astma. Prevacid kan helpen verzachten de pijn voor de kinderen en ook de schade en zweren op de slokdarm te verminderen.

Ander gebruik

Prevacid is ook bekend om zweren in zowel de maag en de twaalfvingerige darm te behandelen. Het wordt vaak gebruikt om een ​​aandoening die Zollinger-Ellison syndroom, een zeldzame aandoening die ontstaat uit een tumor bekend als een gastrinoom, die in het algemeen gebeurt in de alvleesklier.