Gamla hem rättsmedel för Cramps

Kramper, som är plötsliga ofrivilliga muskelsammandragningar eller kramper, kan orsakas av alltför stor belastning, fysisk utmattning, förkylning, menstruation eller någon annan sjukdom. Dina axlar, ben, rygg och bukhålan är de mest utsatta för kramper. Det finns många läkemedel som finns på apoteket som kan ge dig lättnad, det finns ganska några gamla huskurer för kramper.

Anis och kummin

Anis och kummin kan lindra smärta och obehag av kramper. Medan anis kan användas som en krydda för matlagning, kan en handfull kummin kokas i en liter vatten för att göra till en te.

Kamomill och ingefära

Vissa potenta hem rättsmedel för kramper inkluderar teer gjorda med en liter vatten och antingen kamomill blomma eller ingefära. Koka 2 tsk. av torkade kamomillblommor eller en 2-tums ingefära i vatten. Drick hopkok. Detta kan bidra till att minska inflammation, smärta och rastlöshet associerad med kramper. Kamomill te, tagit inte mindre än fem gånger dagligen under två veckor, kan ge smärtlindring för.

Hallon och äppelcidervinäger

Gör ett te gjort genom att tillsätta 1 tsk. rött hallon blad till en kopp kokande vatten. Brant under ca 10 minuter. Sila blandningen och har två gånger om dagen för att få befrielse från kramp i benen. Du kan också ta 1 tsk. var och en av äppelcidervinäger och honung och blanda det med 1 msk. kalciumlaktat i ett halvt glas ljummet vatten. Detta kan hjälpa till att lindra smärta i samband med kramper.

Massage och bad

Att placera en varmvattenflaska eller en varm dyna kan den trånga området kan ge viss lättnad. Om benen är trånga, utför stretching övningar för att lindra smärta och obehag. Använd eteriska oljor som rosmarin, eukalyptus eller lavendel för att minska smärta. Bara att tillämpa de oljor till den trånga område av kroppen och massera huden. Post massera, linda regionen i en fuktig varm handduk och hålla den ostört i en halvtimme. Varma bad, särskilt infunderas med kamomillte, kan hjälpa till att lindra smärtan.

Dietary botemedel

En annan gammal hem botemedel mot kramp innebär varm mjölk. Drick ett glas varm mjölk varje kväll innan sängen. Du kan också ta två eller tre bananer varje dag för att höja kaliumnivåerna i kroppen. En daglig dos av honung i en varm kopp te eller kaffe bör ge naturlig lindring av kramper. På en daglig basis, bör du försöka att öka din konsumtion av livsmedel som mjölk och frukt som levererar massor av magnesium och kalcium till kroppen.