Fysisk behandling for ADD

ADD (Attention Deficit Disorder) ikke altid at blive behandlet med lægemidler såsom Ritalin eller Concerta. Der naturlægemidler og kost ændringer, der kan drastisk reducere symptomerne på ADD hos børn og voksne. Selv om de ikke kan arbejde for alle, bør de prøvet først, da succesraten for behandling af ADD naturligvis er meget høj.

Naturmedicin

Spis Omega-3 fedtsyrer eller tage et supplement. Da tilstrækkelige fedtsyrer ikke findes i en masse fødevarer, børn spiser, manglen på det påvirker hjernen væv. Zink menes også at hjælpe med neurologiske processer og kan hjælpe en person med ADD. Bør også have calcium og magnesium sammen med zink for at skabe en beroligende virkning. Massage med beroligende olier såsom lavendel kan være nyttigt i faldende nervøs energi.

Naturlægemidler anvendelse til børn er generelt ikke anbefales; Dog kan mange voksne, der lider ADD gavn af urte behandlinger såsom melatonin og ginko biloba. Fyrrebark ekstrakt og ginseng har også vist sig at have en positiv indvirkning på dem, der lider af ADD. Kava kava og gamma amino butryic syre have en beroligende virkning på kroppen med ud farerne ved at bruge en beroligende i en traditionel formular.

Kost

Selv om det kan være meget vanskeligt at følge, har en streng diæt også vist sig at eliminere symptomer på ADD hos børn. Undgå raffineret sukker og fosfater. Eliminer fødevarer, der indeholder kunstige tilsætningsstoffer, såsom smagsstoffer og farvestoffer, og fødevarer, der indeholder MSG og gær. Naturlige udskiftninger, såsom Stevia kan bruges nemt til at erstatte sukker, og skære ud junkfood og forarbejdede convenience food og erstatte dem med hjemmelavede måltider og friske frugter og grøntsager vil gøre en stor forskel. Undgå kulsyreholdige drikkevarer, som selv light sodavand indeholder store mængder af fosfater. Omhyggeligt vælge brød for at undgå gær findes i de fleste af dem. Finde alternativer i helsekostforretninger.

Tilføj ekstra vitaminer til kosten. En vitamin B-kompleks er fantastisk til hjernens funktion, hjælper med at behandle kulhydrater og letter eventuelle fordøjelsesproblemer, der kan resultere grund af ændringen i kosten. En multi-vitamin kompleks for børn vil også sikre, at de får alle de næringsstoffer, som kroppen har brug for. Men undgå tegneseriefigurer sorter, da disse indeholder farvestoffer og kunstige smagsstoffer.