Fordele og ulemper ved Holistisk Medicin

Holistisk medicin er dybt opslugt med den filosofi, at krop, sind og ånd er alle lige vigtige dele af det menneskelige person, og at alle tre skal behandles, hvis en person er syg. Holistisk medicin er blevet stadig mere populære.

Hvad er Holistisk Medicin?

Holistisk Medicin generelt afhængig af naturlægemidler og naturlige fødevarer til at forebygge og helbrede sygdomme. Holistisk medicin undgår den traditionelle medicinske model, der fokuserer på netop de symptomer på en sygdom, men i stedet fokuserer på årsagen til problemet. For eksempel, når en person lider af lændesmerter, en patient, vil ikke blot blive givet smertestillende medicin. I stedet en holistisk tilgang tyder på, at patienten tager noget at lindre smerter, og derefter undersøge den egentlige årsag til rygsmerter. Udforskning af årsagen kan spænde fra at kigge ind i patientens kropsholdning til at få nye sko, som korrigerer hvordan patienten gåture.

Pro af Holistisk Medicin: Omkostninger

Mange holistiske behandlinger koster mindre end deres recept modparter. Receptpligtig medicin har underkastes en produktions-og udviklingsproces, som holistisk medicin behøver ikke at følge. Nogle hævder styrken af ​​holistisk medicin tendens til at være stærkere, fordi holistisk medicin skal være frisk. Særlige forbindelser nedbrydes ved udsættelse for lys, luft og fugt.

Pro af Holistisk Medicin: Mindre eksponering

Holistisk medicin har begrænset eksponering for disse elementer, som regel kun en uge eller op til en måned. Receptpligtig medicin, på den anden side kan gå måneder, eller endda op til et år, for at være potentielt er udsat for disse elementer. Forseglede flasker stærkt begrænser receptpligtig medicin eksponering for lys, luft og fugt, men det er ikke 100 procent effektive i forebyggelsen af ​​forbindelser nedbrydes over lange perioder.

Con af Holistisk Medicin: Mere end naturmedicinen

En ulempe ved holistisk medicin er du ikke altid få bare naturmedicinen, men du kan få stykker af bark, kviste og andre ting, der ikke var tiltænkt inden for naturmedicinen. Holistisk medicin behandles ikke, men i stedet har de en tendens til at blive håndplukket og sorteret. Håndplukket og sorteret generelt betyder, at små bidder af utilsigtet skulle komme forbi. Dr. Vanessa Arellano, en læge af naturmedicin, tyder også på, at nogle naturlægemidler kan øge risikoen for forhøjet blodtryk, når taget over en lang periode.

Con af Holistisk Medicin: svindel

En anden ulempe for holistisk medicin er der er scam kunstnere derude. Folk, der praktiserer ægte holistisk medicin virkelig ønsker folk at få det bedre og tage tid til forskning, forstå og tro på deres praksis. Men der er mennesker, der hævder at praktisere holistisk medicin, men de er blot forsøger at gøre en sorteper. En god ressource til at få pålidelige oplysninger og finde en holistisk læge er den amerikanske Holistisk Medical Association.