Foods te vermijden op de Fibromyalgie Dieet

Foods te vermijden op de Fibromyalgie Dieet

Fibromyalgie is een musculoskeletale aandoening gekenmerkt door wijdverbreide spier- en gewrichtspijn, vermoeidheid en slaap onregelmatigheden. Het beïnvloedt meestal vrouwen, hoewel de symptomen en ernst kunnen variëren tussen verschillende personen. Niet alle patiënten ervaren verlichting van de symptomen als ze vermijden bepaalde voedingsmiddelen, vooral omdat fibromyalgie symptomen zijn divers. Toch moet fibromyalgie patiënten bepaalde soorten voedsel uit hun dieet voor algemene hulpverlening te elimineren.

Kunstmatige zoetstoffen

Kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, NutraSweet en saccharine kan verergeren fibromyalgie symptomen. Fibromyalgie-patiënten vaak zeer actieve NMDA hebben, of N-methyl-D-asparaginezuur, pijn receptoren die de intense pijn die zij ondervinden veroorzaken. Aspartaam ​​is een excitotoxin dat de NMDA-receptoren stimuleert pijn bij fibromyalgie patiënten. In een studie gepubliceerd in het 2001 "Annals of Farmacotherapie," onderzoekers ontdekten dat fibromyalgie patiënten die aspartaam ​​vermeden ervaren een algemeen gevoel van welzijn.

Voedsel additieven en conserveringsmiddelen

MSG of mononatriumglutamaat, en nitraten levensmiddelenadditieven zijn gebruikt om de smaak te verbeteren en te behouden veel verwerkt en diepgevroren levensmiddelen. MSG blijkt in sommige Aziatische voedingsmiddelen, terwijl nitraten fungeren als conserveringsmiddelen in vleeswaren zoals ham, Bologna en spek. Fibromyalgie-patiënten hebben een lage tolerantie niveaus naar MSG en nitraten, die zijn ingedeeld als excitotoxins dat de NMDA pijn receptoren te stimuleren.

Nachtschade Planten

Groenten uit de nachtschadefamilie, zoals tomaten, aardappelen, aubergine en groene paprika's kunnen allergische reacties veroorzaken, en pijn en ongemak te verhogen in sommige fibromyalgie patiënten, volgens een rapport van de Collaborative Support Programma van New Jersey Institute for Wellness and Recovery initiatieven. Sinds nachtschade groenten zijn ook heel voedzaam, moet u de nachtschade voedingsmiddelen die allergieën of pijn veroorzaken te identificeren. Maak eerst alle nachtschade voedsel gedurende twee maanden, vervolgens langzaam opnieuw ze na deze periode, een voor een, om te zien of de fibromyalgiesymptomen retourneren. Als het voedsel niet een allergische reactie veroorzaken, ga je gang en eet ze.

Gist en gluten

Gist en gluten verergeren schimmelinfecties en glutenintolerantie, respectievelijk, bij fibromyalgie patiënten. Gist en gluten zijn over het algemeen samen gevonden in gebakken voedingsmiddelen zoals brood, taarten en andere gebakjes. Gist helpt schimmelgroei in het lichaam en kunnen zij gezamenlijk en spierpijn, terwijl fibromyalgie-gerelateerde vermoeidheid kan leiden tot spijsverteringsstoornissen zoals gluten intolerantie. Een studie in het april 2014 nummer van "Rheumatology International" merkt dat gluten gevoeligheid of intolerantie een onderliggende oorzaak van fibromyalgie kunnen zijn.