Feiten over Tattoo verdovende crème

Feiten over Tattoo verdovende crème

Tatoeage verdovende crème kan worden gebruikt voor een aantal verschillende doeleinden. Het kan de pijn geassocieerd met electieve en cosmetische tatoeage, piercing en waxen afnemen. Wanneer het wordt gebruikt voor pijnbestrijding, verdovende crèmes zijn effectief en kunnen sommige beperkt nut voor tatoeëren. Echter, voor tatoeages die meer dan een uur aan het werk, ze zijn waarschijnlijk meer kwaad dan goed.

Chemische make-up

De meeste tattoo verdovende crèmes gebruiken ofwel lidocaïne of prilocaïne, of een mengsel van beide. Lidocaine en prilocaine zowel topische anesthetica vaak gebruikt in medische procedures. Ze kunnen worden geïnjecteerd of --- als het geval --- topisch worden toegepast. Lidocaïne is vooral effectief in het verlichten van huid ongemak, zoals jeuk of branderig gevoel.

Voordelen voor verdovende crème

Het gebruik van een verdovende crème tijdens tatoeëren nuttig bij het verlichten van sommige ongemak van de tatoeage proces. Vooral als je het krijgen van een grote tatoeage of een tatoeage op een gevoelig gebied, kan een verdovende crème kunt u ontspannen tijdens de procedure. Verdovende crèmes zijn gemakkelijk te gebruiken en kan worden toegepast zonder de hulp van een medische professional.

Nadelen aan verdovende crème

Een negatieve reactie op actueel verdovende crème is altijd een mogelijkheid. Verdovende crème kan de tatoeage goed wordt op de huid geplaatst voorkomen en kan de visuele uitkomst van het ontwerp beïnvloeden, omdat het de huid op te zwellen en vervormen kan veroorzaken.
Verdovende crèmes kunnen ook drastisch verhogen van de kosten van het krijgen van een tattoo. De crèmes zelf zijn duur en vereisen soms een doktersrecept (die ziekteverzekering algemeen niet zal dekken, omdat het wordt beschouwd als cosmetisch indien gebruikt met een tatoeage). Ook als de crème niet duren voor de volledige sessie kunnen meerdere sessies nodig zijn --- die meer dan kan verdubbelen de originele tattoo kosten.

Overwegingen

Het verdovende effect duurt gemiddeld ongeveer een uur --- dat is niet zo lang als de meeste tattoo-sessies. Als gevolg hiervan, kunt u er in het midden van het ontvangen van een tatoeage als je vol gevoel in een eerder verdoofd gebied te herwinnen. Dit zal niet alleen zijn pijnlijker dan nodig is, maar het kan ook een verstoring van de tatoeage proces --- en het uiteindelijke resultaat van uw body art.

De echte pijn van een Tattoo

Tot slot, het tatoeëren proces wordt zelden pijnlijk genoeg om ingrijpen vereisen; de tattoo pistool kan wat ongemak, maar niet storend pijn veroorzaken. Tenzij hij een zeer kleine tatoeage in een gevoelige locatie (meestal een plaats waar weinig vet of spier "pad" been van de tatoeage), is er geen reden om verdovende crème gebruiken. De pijn van een tatoeage kan algemeen worden vergeleken met de pijn van een gematigde zonnebrand.