Fast Weight Loss Met de Detox Juice Diet

Diëten, dieet tips en dieet technieken zijn overal waar je kijkt. Boeken, instructievideo's, hypnose boeken op de band, infomercials op televisie en advertenties op de radio al beweren de plan van het gewichtsverlies u op zoek geweest naar hebben. Bronnen zeggen een detox - of ontgiftende - sap dieet zal u toelaten om snel gewicht te verliezen; maar wat is het, is het veilig en werkt het?

Niet een Ful-Blown "Fast"

Meestal het woord "snel" geeft aan dat de deelnemer geen enkele inslikken geen voedsel of water, maar detox sap diëten maken zowel voedsel en water. Het eten toegestaan ​​is sappen, waardoor u de voedingsstoffen die u nodig hebt om te overleven zonder het maken van uw spijsvertering te tillen een figuurlijke vinger.

Detox sap diëten niet de hoeveelheid sap die u kunt drinken beperken en zeer aan te moedigen het drinken van grote hoeveelheden water, zodat je nooit het gevoel leeg of honger tijdens het dieet. Als het plan die u wilt volgen suggereert enige limiet aan de hoeveelheid sap of water u in, overwegen het vinden van een ander plan.

Werkt het?

Als u op zoek bent naar een manier om niet alleen snel gewicht te verliezen, maar permanent, kan de detox sap dieet niet de beste optie voor je. Net als andere dieet plannen die je inname van koolhydraten te beperken, dit soort dieet. Met koolhydraten beperking, verlies je water in je systeem, waardoor het nummer op de schaal naar beneden te gaan (water gewicht) totdat je begint te koolhydraten weer te eten.

De beperking van koolhydraten maakt je lichaam gaat in ketose, een toestand waar je verbrandt vetreserves voor energie in plaats van koolhydraten. Het proces van ketose kan leiden tot een onaangename geur die uit je poriën, een eigenschap die sommigen zullen het bewijs noemen het werkt. Het sap ingeslikt tijdens een detox sap dieet voorkomt u dat u het invoeren van ketose, maar geldt hetzelfde principe; de schaal naar beneden gaat, maar het is water dat wordt verloren in plaats van vet.

Problemen Met Het

Als u besluit om te beginnen aan een detox dieet plan, zich bewust zijn van een paar dingen die het signaal moet u overwegen het nemen van een pauze van het plan. Als u te snel gewicht verliest, zal je zeker krijgen het terug nog sneller. Een gezondheid, veilige gemiddeld gewichtsverlies is 1-2 pond per week. Veel detox dieet plannen hebben essentiële voedingsstoffen niet bieden en leiden tot het verliezen van elektrolyten; kijk voor vermoeidheid, hoofdpijn, misselijkheid en braken. Al deze symptomen zijn tekenen die u extra voedingsstoffen nodig.

Als je doel is om een ​​vliegende start van uw dieet en wellness-plan, maar dan is het misschien een detox sap dieet is een goede optie voor u te overwegen voor gebruik op korte termijn aan de start. Naar aanleiding van het plan voor een paar dagen kan je een boost geven en inspireren om verder te gaan op je reis. Maar maakt niet uit wat jij kiest, neem dan contact op met uw arts voordat u begint met een dieet plan.