Eten Vervanging voor Weight Loss

Als je gewicht wilt verliezen, kunt u beginnen door het maken van eenvoudige veranderingen in uw dieet. Het nemen van voedsel dat veel vet en calorieën zijn en ze te vervangen door gezondere opties kunnen een groot verschil maken in uw algehele gezondheid te maken.

Ontbijt

Plaatsvervanger eiwitten voor het hele ei. De eiwitten bevatten gezonder elementen en u helpen uw cholesterol te verlagen door het vermijden van de dooier.

Probeer volkoren toast, wafels of pannenkoeken mix in plaats van ongebleekte witte rassen. Volle granen zijn meer vulling en bevatten essentiële vitaminen en voedingsstoffen.

Drink een yoghurt smoothie in plaats van gewone vruchtensap om meer eiwitten en zuivel te krijgen in uw dieet. Meng tot een smoothie met behulp van ijs, yoghurt en fruit met slechts een scheutje fruitsap; experimenteren met smaakcombinaties.

Lunch

Als je eet, vermijd vette specerijen, zoals mayonaise. Met mosterd, verhoog je je metabolisme en knip vet.

Veel fast food restaurants bieden gezonde bijgerechten. Kies fruit of salade in plaats van frietjes.

Knip cafeïne (die hunkeren naar voedsel stimuleert) en suiker uit uw dranken. In plaats van gewone frisdrank, drink ongezoete ijsthee of water.

Diner en Snacks

Wanneer u thuis koken, grillen of stomen van uw voedsel in plaats van ze te bakken. U zult uitgesneden extra vet en sluis in de gezonde inhoud van het eten, in plaats van te koken ze weg. Om maximaal profijt van, eet verse groenten en fruit.

Wanneer u regelen uw bord, vullen de helft van het met groenten. Een gezonde portie vlees is ongeveer de grootte van je handpalm. Voeg een volkoren bijgerecht zoals bruine rijst voor de ronde van uw maaltijd.

Bedenk wat er in je snacks. Terwijl een handvol noten is hoog in de voeding, het is ook hoog in vet; dus eet noten met mate. Fruit is altijd een goede optie of dip stengels bleekselderij in hummus of vetarme slasaus. Probeer die voldoen aan uw zoete tand met een klein deel van de bevroren yoghurt of havermout cookies.