Erkenning van de Alcohol & Substance Abuse

Erkenning van de Alcohol & Substance Abuse

Volgens de American Academy of Family Physicians, "tien procent van de bevolking misbruiken drugs of alcohol." Sommige van de medicijnen die mensen verslaafd aan marihuana, alcohol, cocaïne en pillen, zoals Percocet, Vicodin, Valium en andere hebben kunnen worden. Sommigen kunnen in staat zijn om hun verslaving voor een tijdje te verbergen, maar toch verslaafden meestal weer tekenen van misbruik aan hun naasten.

Substance Abuse Defined

Volgens de American Academy of Family Physicians, drugsgebruik "is wel de natie de nummer een gezondheidsprobleem. AAFP definieert middelenmisbruik als" het problematisch gebruik van alcohol, tabak of drugs. "De Universiteit van California, Davis 'Center for Human Diensten dat "alcohol is de meest gebruikte drug. Alcohol- en drugsgebruik worden geassocieerd met 100.000 doden per jaar, volgens het National Institute on Alcohol Abuse en Alcoholisme.

Erkenning van alcoholmisbruik

AAFP opsomming van diverse rode vlaggen op haar website dat vrienden of iemand van zijn familie en kan waarschuwen als aan alsof zijn drinken een punt van zorg kan zijn. Deze omvatten frequente afwezigheid van school of werk, frequente ongevallen met lichamelijk letsel, depressie, angst, gastro-intestinale symptomen, diarree, gewichtsveranderingen en seksuele disfunctie. De 12-stappen programma, Anonieme Alcoholisten, biedt een reeks van vragen die die dicht bij de dader en de dader zelf kunt kijken naar voor begeleiding bij alcoholverslaving.

Erkenning van de Drug Abuse

Net als alcohol verslaving, zijn er tekenen en symptomen van drugsgebruik. Volgens de Mayo Clinic, kunnen deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, dagelijks gebruik ondanks proberen minderen of stoppen uitgeven beschikbaar geld aan drugs te waarborgen niet raakt, en het stelen van drugs of stelen om drugs te verkrijgen. Narcotics Anonymous, een andere 12-stappen programma, adviseert dat een aantal andere verschijnselen zijn onder meer liegen tegen een arts om pillen te krijgen, en het drugsgebruik dat interfereert met slapen of eten en interpersoonlijke relaties met vrienden en familie.

Risicofactoren voor Verslaving

Sommige factoren kunnen drugsmisbruik verklaren. Studies aan de Mayo Clinic hebben aangetoond dat een familiegeschiedenis van verslaving kan leiden tot drugsgebruik. Enkele andere factoren kunnen onder andere zijn mannelijk; het omgaan met depressie, eenzaamheid, of een psychisch probleem; een gebrek aan betrokkenheid van de familie; het nemen van een zeer verslavende drug; en peer pressure.

Behandelingen

Terwijl de verslavingszorg is een ernstige ziekte, verschillende behandeling opties beschikbaar voor behandeling. Deze omvatten revalidatiecentra, hospitalisatie, 12-stappen programma's en overgangsbepalingen wonen. Als de verslaving is al erg genoeg, kan het nodig zijn een verslaafde naar een detox centrum om zijn veiligheid te waarborgen. Een poliklinische programma via de detox centrum is ook een optie, evenals medicijnen.