Ergotherapie & Valpreventie Programs

Ergotherapie (OT) is-functie gerichte therapie ontwerp om de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren. Onder mensen die kunnen profiteren van OT zijn gehandicapte kinderen en senioren die problemen met dalende hebben. Ergotherapeuten vestigen valpreventie programma's om de zorg aan te pakken met mogelijk vallen.

Oorzaak

De oorzaken van valpartijen kunnen worden onderverdeeld in drie gebieden: persoonlijke (een ziekte of handicap waardoor je meer vatbaar voor vallende maakt), milieu (een ongelijke stoep), en de activiteit op basis van (naar beneden vallen van een trap, omdat er geen leuningen). In de ergotherapie de eerste stap in het creëren van een valpreventie-programma is te bepalen wat de oorzaak van de watervallen.

Betekenis

Volgens de Amerikaanse Occupational Therapy Association, vallen is de belangrijkste oorzaak van de schade en overlijden door een ongeval voor senioren. Het ontvangen van ergotherapie voor vallende verlaagt het risico op letsel en voorkomt dodelijke ongevallen.

Beschikbaarheid

OT voor vallende is beschikbaar op een verscheidenheid van plaatsen, zoals revalidatiecentra en ziekenhuizen. Ergotherapie kan ook thuis worden gemaakt door middel van home health diensten.

Valpreventie

Een aantal strategieën die in een valpreventie programma worden uitgevoerd omvatten het installeren van leuningen van trappen, het plaatsen van een rubberen mat op de bodem van de douche bad, en het organiseren van meubels om obstakels in het huis te elimineren.

Overwegingen

Voor de mensen die vallen, kan de watervallen een gevoelig onderwerp zijn. Vallende kan lijken als een bedreiging voor de onafhankelijkheid van de persoon. Het overtuigen van de persoon om hulp te krijgen zal een inspanning van dierbaren te betrekken.