Epsom zout bad voor een luchtweginfectie

Epsom zout bad voor een luchtweginfectie

De behandeling van een infectie van de luchtwegen impliceert stimuleren van de immuniteit. Epsom zout baden hebben een ontspannende kwaliteit die helpt het lichaam te genezen. Vechten een infectie kost tijd en energie. Het herstellen van uw gezondheid met een ontspannend bad van Epsom zout en essentiële oliën kunnen sneller herstel te bevorderen.

Steam

Geniet van de warmte van het bad en inhaleer de stoom van het water. Dit zal slijm los te maken in de longen en maak uw hoest productiever.

Magnesiumsulfaat

Epsom zout is gemaakt van magnesium zoutkristallen die gemakkelijk worden geabsorbeerd door de huid.

Ontgiften

Het bestrijden van infecties door het ontgiften in het bad van Epsom zout. Sulfaten in epsomzout elimineren resten uit de omgeving en geneesmiddel door het stimuleren van de alvleesklier.

Stoornissen van het immuunsysteem

Infecties van de luchtwegen kan het lichaam kwetsbaar voor andere vormen van de ziekte te maken. Absorberen magnesium in een bad van epsom zouten kan het immuunsysteem die is uitgeput door de bijnieren stresshormonen herstellen.

Etherische oliën

Epsom zout baden die essentiële oliën van wintergroen, pepermunt of euculyptus bevatten kan de ademhaling te vergemakkelijken.