En massage för att lindra Sinus Pressure

Det finns några massage tekniker som kan ge befrielse från sinus tryck. En zonterapi massage är ofta snabbt och enkelt. Det finns fem akupressurpunkter i ansiktet som du kan arbeta på egen hand, eller med en manuell sinus dränering teknik. Någon av dessa tre kan vara effektiva för att få de resultat du önskar.

Zonterapi för Sinus Pressure

Det finns ett diagram i avsnitt som visar dig de två punkter på fyra tår på foten att arbeta på resurser. Du kommer att vilja jobba båda fötterna. När du arbetar dessa punkter, vill du använda tummen och pekfingret och pressa från toppen av nageln och botten på tå i 15 till 20 sekunder på varje punkt. Du kan gnugga i en cirkulär rörelse för att stimulera området ytterligare. Det finns också en hand diagram du kan referera så fingrarna kan bearbetas på samma sätt.

Massage Sinus Release

Placera pekfingrarna på sidorna av näsan vid bron vid ögonvrån och tryck dem mot varandra i 10 till 20 sekunder. Dessa punkter bör vara öm vid beröring, så var försiktig. När man trycker bör smärtan lätthet. Följ ögonhålan benet trycker fingrarna ner under benet försiktigt tills du når de yttre hörnen av ögat.

Placera fingertopparna på vardera sidan av varje näsborre. Tryck in i huden och håll. Sakta rör sig utåt med en glid stroke och följa kindbenen upp till templen på din panna. En gång vid tinningarna, hitta sorest platsen och gnugga i en cirkulär rörelse.

Spik Point Massage

Akupressurpunkter används för att lindra sinus tryck snabbt och enkelt. En ömhet ska kännas när man hittar varje rätt punkt.

Nästa utgångspunkt är i mitten av ögonbrynet. Håll de känsligaste punkterna på båda ögonbrynen för 10 till 20 sekunder med ett tryck bara djup nog att inte orsaka obehag.

De andra punkterna är direkt under elev på ögonhålan ben. Håll båda punkterna i 10 till 20 sekunder med liknande påtryckningar.

Den tredje punkten är i mitten av näsan vid panna linje eller det tredje ögat punkten. Håll den i 10 till 20 sekunder med måttligt tryck.