Emu Herbal Oil Recepten

Emu Herbal Oil Recepten

Als het gaat om geïrriteerde, jeukende huid, een van de nieuwste essentiële oliën op de markt die wordt aangeprezen door de voorstanders van alternatieve geneeswijzen is emoe olie. Deze olie is een bijproduct uit het vet van de emoe, een vogel afkomstig uit Australië. Voorstanders van de olie zegt dat het kan helpen om alles, van psoriasis tot rosacea te genezen. Sommige enthousiastelingen zelfs zeggen dat het kan helpen met interne zweren veroorzaakt door de ziekte van Crohn.

Baby van Balm

Vanwege zijn huidherstellende eigenschappen, de gebruikers van de EMU olie zeggen dat het een veilig en gezond alternatief voor chemische pasta's voor een luieruitslag te verhelpen. Om de baby balsem te maken, een kruidenthee van olijfolie, lavendel bloemen te bereiden, rozenblaadjes, kamille en calendula bloemblaadjes. Stoven de kruiden voor vier uur. Meng emoe olie, T-50 (vitamine E) en essentiële olie van lavendel. Gebruik een koffiefilter om de kruiden en olie mengsel zeef in de verzachtende middelen. Meng met bijenwas tot een pasta.

Eten

Voor diegenen die emu olie nemen voor interne zaken, de essentiële olie is inneembare, en kan worden gebruikt in plaats van olijfolie voor vele toepassingen van het koken olie dipsaus. Het kan worden gemengd met het kleden van kruiden in plaats van olijfolie vinaigrette dressing vormen. Emu olie kan ook worden gecombineerd met yoghurt, zure room, kwark en boter.

Zeep

Degenen die willen emu olie gebruiken om hun huid te verbeteren kan ervoor kiezen om het in zeep. De eerste zeepjes waren een combinatie van olijfolie en soda. Sindsdien is enige vorm van olie of vet gebruikt in de zeep te betrekken. Om emoe olie zeep te maken, ofwel meng emoe olie met andere oliën die u van plan bent over het gebruik van zeep, of substituut emu olie voor de andere oliën helemaal maken.