Elbow Artritis Symptomen

Artritis van de elleboog kan pijn veroorzaken wanneer de elleboog gebogen, gestrekt of zelfs wanneer een persoon iets draagt ​​zwaar, zoals een koffer. De meest voorkomende oorzaak elleboog artritis reumatoïde artritis (synovia of gezamenlijke voeringen ziekte), hoewel diverse verwondingen en artrose (artritis die de demping kraakbeen aan de uiteinden van de botten) andere condities die ook kan veroorzaken. Er zijn verschillende symptomen van artritis van de elleboog.

Veelvoorkomende symptomen

Enkele veel voorkomende symptomen van de elleboog artritis zijn pijn aan de buitenkant gedeelte van het gewricht (die erger worden met de onderarm rotatie), niet in staat om de elleboog te buigen, zwelling, instabiele gewrichten, vergrendelen of het vangen van het ellebooggewricht, pijn in beide ellebogen, stijfheid in de ellebogen en meer. Deze symptomen kunnen variëren.

Activiteit en Pijn

Zoals bij de meeste vormen van artritis zijn pijn en activiteitsniveau rechtstreeks verband met de elleboog artritis. Aan het begin van het starten van een activiteit, pijn in de elleboog gering, maar na enkele minuten verder beweging, de activiteit geleidelijk toe en wordt steeds ernstiger. Met verslechterde elleboog artritis voorwaarden, kan de pijn ook worden gevoeld in tijden van rust en maken het erg moeilijk voor een individu om te vallen en in slaap te blijven 's nachts.

Verdere symptomen na Motion

Nadat u zich schuldig maken aan een activiteit met je ellebogen, met elleboog artritis, kunt u last hebben van zwelling van de gewrichten en je kan zelfs voelen wat strakheid en vochtophoping in hen. Wanneer het kraakbeen verdwijnt uit het oppervlak van het gewricht, wat slijpen of krakend geluid genaamd crepitus zou kunnen gebeuren wanneer het gewricht wordt bewogen.

Behandeling Opties

Als u een van deze elleboog artritis symptomen opmerkt, kunt u overleggen met een arts en kiezen uit een verscheidenheid van behandelingsmogelijkheden, waaronder niet-chirurgische methoden, zoals het verminderen van de fysieke activiteit die de elleboog gewrichten, fysieke therapie en pijnbestrijding. Voor een operatie, behandeling opties omvatten osteotomie, artroscopie, synovectomie en artroplastiek.

Oorzaken

Anders dan oorzaken, zoals reumatoïde artritis, zijn er andere triggers artritis symptomen elleboog. Deze oorzaken zijn trauma aan het ellebooggewricht (bijvoorbeeld als het is gebroken of gebroken), erfelijke, idiopathische artritis die onbekende oorsprong (eventueel erfelijke) en instabiliteit (meestal door kraakbeen schade door dislocatie van de elleboog) heeft. Elk van deze triggers kunnen zijn begonnen de ongemakkelijke symptomen die gepaard gaan met de elleboog artritis.