Effecten van kaliumchloride en Coumadin

Effecten van kaliumchloride en Coumadin

Volgens drugs.com, een online bron voor informatie over drugs, wordt kaliumchloride gebruikt om laag kaliumgehalte in het bloed te behandelen. Kalium is een mineraal nodig voor het lichaam functioneren en is essentieel voor de gezondheid van het hart. Kaliumchloride is kleurloos en wordt geleverd in een vaste of poedervorm. Coumadin is een bloedverdunner, of antistollingsmiddel, dat wordt voorgeschreven voor de preventie en behandeling van de bloedstolling. Elk medicijn heeft een aantal positieve effecten en neveneffecten.

Kalium Chloride - Positieve effecten

Kaliumchloride wordt gebruikt ter voorkoming of behandeling van lage kaliumspiegel in het bloed. Laag kaliumgehalte kan het gevolg zijn van bepaalde ziekten en medicijnen. Een artikel over kaliumchloride op drugs.com stelt dat langdurige diarree en braken als gevolg van ziekte ook kunnen uitputten kaliumgehalte. Kaliumchloride helpt om laag kaliumgehalte reguleren en gezondere lichamelijke en het hart te bevorderen.

Kaliumchloride - Side Effects

Volgens drugs.com, kan een aantal voorwaarden van de inname van kaliumchloride schadelijk maken. Patiënten met hyperkaliëmie of hoge niveaus van kalium in het bloed; nierfalen; aanzienlijke weefselschade; een ernstige brandwonden of de ziekte van Addison; of een bijnier aandoening kan nodig zijn om de dosering van kaliumchloride aan te passen of te nemen aanvullende tests om het geneesmiddel veilig kan geschieden. Zwangere vrouwen of patiënten die lijden aan uitdroging, hart-en vaatziekten of hoge bloeddruk dienen een arts te raadplegen voordat u het geneesmiddel. Het gebruik van diuretica of water pillen kunnen ook schadelijk in combinatie met kaliumchloride zijn.

Coumadine - Positieve effecten

Drugs.com dat Coumadin wordt gebruikt ter voorkoming en behandeling bloedstolling in de bloedvaten en de longen. Het wordt ook gebruikt voor het voorkomen en behandelen van bloedstolsels in verband met hartaandoeningen, waaronder hartaanvallen, en hart-klepvervanging. Coumadin vermindert het risico op hartaanvallen en beroertes na hartaanvallen.

Coumadine - Side Effects

Volgens drugs.com, zijn er verschillende risico's nemen Coumadin, waaronder bloedingen, of ernstige bloeden en necrose, de vernietiging van huidweefsel cellen. Zowel ernstige bloedingen en necrose kan leiden tot de dood of invaliditeit. Symptomen van bloeding onder meer pijn in de borst, buik, gewrichten en spieren; moeite met ademhalen of slikken; hoofdpijn; duizeligheid; gevoelloosheid; tintelingen en zwellingen. De patiënt dient een arts te raadplegen voordat u het geneesmiddel als hij of zij lijdt aan een neiging tot bloeding; alcoholisme; bepaalde bloed voorwaarden; hoge bloeddruk; bepaalde ontstekingen; of aneurysma, een zwelling van een bloedvat. Er kunnen extra risico's van zwangerschap of chirurgie in verband met het centrale zenuwstelsel.