Effecten van HGH over vrouwen

Menselijk groeihormoon (HGH) wordt geproduceerd door de hypofyse. Deze natuurlijke eiwit is nodig voor de normale ontwikkeling van het kind. De eigenschappen van HGH beginnen af ​​te nemen wanneer het verouderingsproces begint nadat een vrouw haar jaren '20 bereikt. Studies suggereren dat HGH therapie bij vrouwen orgaanfuncties kan houden, het gewicht te verminderen, herstelt de huid elasticiteit, vitaliteit vernieuwen, botten te versterken en het bevorderen van spiermassa.

Functie

Menselijk groeihormoon is essentieel opbouw van spiermassa en botdichtheid. Energie, gewichtsbeheersing en orgaanfuncties profiteren ook van het lichaam de natuurlijke HGH. Naarmate de tijd verstrijkt minder HGH wordt geproduceerd ontnemen het lichaam van wat het nodig heeft.

Veroudering

Met de leeftijd, vrouwen beginnen veranderingen in hun lichaam die natuurlijk opmerken. De huid begint los en lichaamsvet kan oplopen, vooral rond de buik, heupen en dijen. Mentale en emotionele welzijn van een vrouw wordt ook beïnvloed.

Therapie

Menselijk Groeihormoon is voor de behandeling van groeihormoondeficiëntie (GHD) voor kinderen met groeiomstandigheden als volwassenen met gebreken aanvaard. Andere behandelingen omvatten nierinsufficiëntie en aids wasting syndroom

Soorten

Injecteerbare HGH wordt voorgeschreven als vloeistof en een poeder met een verdunnen oplossing. Dit zijn de enige formuleringen die door de FDA zijn goedgekeurd. HGH sprays en pillen zijn zonder recept verkrijgbaar en geen FDA-goedkeuring niet hebben.

Voordelen

Studies hebben gemeld dat vrouwen hebben ervaren de voordelen van HGH die onder meer energie, verminderde lichaamsvet, slankere spieren, een betere emotionele welzijn, verbetering van het geheugen, verhoogd libido, sterkere botten en verbetering in het uiterlijk van de huid.

Concerns

Bijwerkingen zijn verhoogde bloedsuiker, vochtretentie en huiduitslag. Er is geen strikte naleving in het gebruik van HGH pillen en sprays. Voorzichtigheid moet worden gebruikt wanneer de verleiding om deze formules te kopen.

Conclusies

Niet iedereen is geschikt voor menselijke behandeling met groeihormoon. Alleen een medische professional kan dit vaststellen. HGH moet worden gebruikt onder de zorg en begeleiding van een gediplomeerd arts.