Eenvoudigste methode om Facial Age Spots Verwijder

Eenvoudigste methode om Facial Age Spots Verwijder

Ondanks de naam, "ouderdomsvlekken" hebben zeer weinig te maken met de leeftijd. Ze worden veroorzaakt door schade door overmatige blootstelling aan de zon en onjuiste voeding. Als u op zoek bent naar een manier om zich te ontdoen van lelijke ouderdomsvlekken op je huid, is er een manier die niet alleen gemakkelijk, maar kost je een hoop geld en het ongemak en gevaar van een chirurgische ingreep.

Antioxidant Dieet

Het eten van een dieet rijk aan anti-oxidanten zal helpen bij het neutraliseren van de vrije radicalen in de huid cellen, waardoor verdere schade te voorkomen en de schade te herstellen die al heeft plaatsgevonden. Voedingsmiddelen met een hoog anti-oxidanten bevatten bessen, broccoli, spinazie, boerenkool, spruitjes, wortelen, rode paprika en bieten. Eet ten minste vijf tot negen porties van hoge antioxidant voedingsmiddelen per dag te helpen genezen uw huid en beschermt tegen de schadelijke effecten van straling van de zon.

Antioxidant Crèmes en moisturizers

Gebruik een hydraterende crème rijk aan antioxidanten dagelijks te helpen te genezen en te voorkomen dat verdere schade door de zon om uw huid. Avocado-olie, die sterolins bevat, en shea butter toegepast elke dag om uw huid zal helpen verminderen verkleuring door UV-stralen en lelijke pigmentatie problemen. Gebruik maken van een keratine-rijk eiwit crème op je gezicht te helpen elimineren ouderdomsvlekken veroorzaakt door milieuverontreinigende stoffen of straling van de zon.

Antioxidant Supplementen

Vraag uw arts over aanvulling van uw dieet met vitaminen A, C, D en E, en mineralen zoals zink en selenium. Neem deze supplementen mondeling, of toe te passen lokaal te helpen verminderen zon vlekken op je huid. Een andere natuurlijke manier om het gehalte aan antioxidanten in je huidcellen rejuvinate is door te knijpen het sap van zure vruchten direct op uw huid en ze te gebruiken als een dagelijkse reiniger. Of, gelden schijfjes citrusvruchten zoals sinaasappels of citroenen rechtstreeks naar de getroffen gebieden van de huid gedurende enkele uren elke nacht tot een vermindering van pigmentatie te zien.

Verwijdering & Preventie

Lightening crèmes die kojiczuur of hydrochinon bevatten kunnen helpen vervagen uw ouderdomsvlekken gedurende een tijdsperiode, bij regelmatig gebruik. Als uw huid donker is, moet je voorzichtig zijn met het gebruik van deze producten, omdat ze de huid rond de ouderdomsvlekken en kan verkleuren en kan lelijke blotching oorzaak te zijn. Nadat u met succes behandeld uw ouderdomsvlekken met een lichter crème, moet u een hoge SPF zonnebrandcrème te gebruiken om de hoeveelheid UV-stralen die je huid in de toekomst te bereiken verminderen.