Echte Home remedies te genezen Gas, indigestie en zuurbranden

Echte Home remedies te genezen Gas, indigestie en zuurbranden

Iedereen heeft ervaren de ongemakken en schaamte van indigestie, brandend maagzuur en gas op een bepaald punt. Hectische levensstijl verergeren dit probleem. Het snelle tempo van het runnen van de ene plaats naar de volgende terwijl slurpend van maaltijden en zich overgeeft aan snelle of ongezond voedsel is te vaak de boosdoener. Er zijn veel huismiddeltjes om te helpen met deze kwalen.

Lifestyle

Indigestie, winderigheid en maagzuur kan worden geminimaliseerd door een paar veranderingen in levensstijl.

Mensen die last hebben van deze problemen moet voorkomen dat het eten van te veel of te snel. Lucht wordt ingeslikt wanneer u uw maaltijden of dranken slok. Vermijd het eten van kruidig, zure of vette voedingsmiddelen te vaak, en eet niet voor drie uur voor het naar bed gaan.

Vermijd overindulging in alcohol, het drinken van koolzuurhoudende dranken of eten tijdens het benadrukt, omdat al deze gewoon kan verergeren de problemen.

Eenvoudige veranderingen zoals het dragen van loszittende kleding kan indigestie te voorkomen, en andere maagklachten.

Stoppen met roken en gewicht te verliezen als je nodig hebt om; beide zal je maag stoornissen te minimaliseren en u zich beter in het algemeen voelt.

Maagzuur

Papaya bevat het enzym papaïne, wat helpt bij de spijsvertering. Hoewel papaya kan moeilijk te vinden op bepaalde tijden van het jaar, gedroogde papaya is het hele jaar verkrijgbaar, maar moet in kleine hoeveelheden worden gegeten vanwege het hoge suikergehalte.

Apple cider azijn is nuttig in het verlichten van brandend maagzuur met zijn vermogen om het maagzuur te neutraliseren.

Het eten van een ounce van amandelen, met hun hoge concentratie van olie, is behulpzaam met brandend maagzuur symptomen.

Indigestie

Een manier om indigestie te voorkomen is om te drinken 1 theelepel citroensap of azijn, in een glas water, 20 tot 30 minuten voordat je eet.

Het drinken van kruidenthee is een goed huis remedie voor indigestie, vooral kamille en munt smaken.

Het drinken van gelijke delen honing en citroen kan helpen bij de spijsvertering en het helpt verlichten maag ongemakken.

Neem een ​​halve theelepel bakpoeder ontbonden in 8 gram van het water om zich te ontdoen van indigestie te krijgen. Gebruik niet meer dan een keer per week, omdat langdurig gebruik hard op uw spijsvertering kunnen zijn.

Gas

Gember is gebruikt voor duizenden jaren als een hulp bij de spijsvertering. Het drinken van gemberthee, het eten van gember snoep of simpelweg kauwen rauwe gember is nuttig voor gas en een opgeblazen gevoel.

Komijn bevat thymol, die de lever enzymen en gal produceren de pancreas stimuleert. Deze actie stimuleert de spijsvertering en is effectief in het verminderen van winderigheid.

Angostura bitters is een smaakstof gebruikt om veel alcoholische dranken te maken. Het is ook effectief bij de behandeling van buikpijn en gas. Doe een paar druppels Angostura bitters in een kopje water om gas te voorkomen. Het kan ook worden toegevoegd aan andere dranken zoals sap of thee.

Vermijden van voedingsmiddelen zoals noten, spruitjes, kool, bonen en uien kan de frequentie van gas verminderen.

Waarschuwing

Maagklachten moet serieus worden genomen als ze invloed hebben op uw levensstijl vaak. Raadpleeg uw arts als u merkt dat u last heeft van zuurbranden of indigestie meer dan twee keer per week. Deze problemen en frequente gas kan een symptoom van een ernstiger probleem zoals prikkelbare darmsyndroom, galblaas infecties, voedselallergie of zelfs bepaalde soorten kanker.