Drug Cleansing

Drug zuivering is het proces waarbij drugs afslag het lichaam. Intrekking is een vaak voorkomende bijwerking van stoppen met drugs, maar makkelijker kan worden gemaakt door het houden van een paar eenvoudige suggesties in het achterhoofd.

Veiligheidsoverwegingen

Ontgiften van bepaalde geneesmiddelen, zoals benzodiazepines en alcohol kan gevaarlijk zijn en vereist medische begeleiding. Sommige kruiden en supplementen kan de manier waarop medicijnen invloed op het lichaam te veranderen, zodat een arts te raadplegen voordat u begint met een lichaam te reinigen om ongewenste interacties te voorkomen.

Stimulerende Detox

Stimulerende middelen zijn onder andere drugs, zoals cocaïne en amfetamines dat de hartslag en de stofwisseling versnellen, wat resulteert in een verhoogde energie, gevoelens van zelfvertrouwen en euforie. Stimulerende misbruik kan leiden tot cardiovasculaire schade, ongezond gewichtsverlies en de dood.

Bij het verlaten van stimulerende middelen, is het normaal om traag, misselijk, depressief of ongemotiveerd voelen. Verhoogde transpiratie, tremor, angst en veranderingen in eetlust kunnen ook optreden. Om uw uithoudingsvermogen te herwinnen, kies producten die energie niveaus, de bestrijding van misselijkheid stimuleren en fleuren stemming.

Koreaanse en Siberische ginseng zijn de voornaamste keuzes voor het verhogen van de energie en het verstrekken van de bijnier ondersteuning. Thee gemaakt van yerbapartner biedt een zachte boost in energie zonder de bijwerkingen van cafeïne en is een goed potentieel stemming glansmiddel vanwege zijn MAO eigenschappen. Guarana is een all-natuurlijke optie voor het verhogen van de energie, maar het is bekend dat nervositeit veroorzaken bij sommige.

Opiaat Detox

De meeste opiaatverslaafden zijn bekend met de symptomen van fysieke terugtrekking, die kunnen omvatten gastro-intestinale klachten, slapeloosheid, griepachtige verschijnselen, pijn en koud zweet. Gelukkig zijn er manieren om de ergste van deze symptomen aan te pakken zelfs.

Loperamide (Imodium) is instrumenteel in het behandelen van de symptomen van het maagdarmkanaal van opiaten. De moleculaire structuur vergelijkbaar met die van demerol, en stopt diarree en andere maag symptomen vergelijkbare wijze opiaten. De kruiden gember en pepermunt zijn verrassend effectief voor misselijkheid en kan worden gebrouwen in een thee of genomen in te vullen formulier voor snelle verlichting.

Voor de fysieke pijn van de terugtrekking, kan over-the-counter pijnstillers zoals ibuprofen, aspirine en paracetamol zijn van het gebruik. Ice packs, verwarming pads en trillende lichaam stimulators kan externe hulp voor gewrichts- en spierpijn, zoals zalven die capsaïcine of methylsalicylaat actueel.

Algemeen Body Cleansing

Als u geïnteresseerd bent in het algemeen lichaam reinigen na het voltooien van een drug detox programma bent, zijn er een aantal handige opties. Het gebruik van een sauna is een grote detox steun die reinigt via de huid, ons grootste orgaan. Zware lichamelijke inspanning en andere activiteiten die toenemen transpiratie kan het proces versnellen ook.

Koffie klisma's zijn een andere populaire keuze voor algemene ontgifting. Volgens Cleanse.net, koffie klisma verlichting brengen van verschillende symptomen door het openen van leidingen in de lever en het verhogen van de stroom van gal. Om een ​​kopje koffie klysma te maken, gewoon kook 1 liter water en voeg 2 eetlepels platte vlakte cafeïnehoudende koffie. Laat zitten voor vijf minuten, stam en laat afkoelen tot kamertemperatuur voor het toevoegen aan klysma zak.