Drug Abuse in Kinderen

Het National Institute on Drug Abuse (NIDA) meldt dat de Amerikaanse overheid besteedt $ 181.000.000.000 per jaar op het probleem van drugsgebruik. De Substance Abuse en Mental Health Services Administration National Household Survey on Drug Abuse staat dat kinderen beginnen met het misbruiken van drugs zodra leeftijd 12 of 13. Gelukkig zijn er manieren om het drugsgebruik bij kinderen te voorkomen.

Betekenis

Volgens Medline Plus, "drugsmisbruik speelt een rol in veel sociale problemen, zoals gedrogeerd rijden, geweld, stress en kindermishandeling. Drugsgebruik kan leiden tot dakloosheid, criminaliteit en problemen met het houden van een baan. Het schaadt ongeboren baby's en vernietigt families . ' De Substance Abuse en Mental Health Services Administration studies hebben aangetoond dat het drugsgebruik in de late kindertijd is verbonden met een grotere drug betrokkenheid op latere leeftijd. Drugsgebruik is cyclisch, wat betekent dat kinderen van drugsgebruikers worden vaak drugsgebruikers zelf.

Tekenen

Lichamelijke tekenen van drugsgebruik bij kinderen onder andere herhaalde klachten, rode ogen en blijvende hoest. Kinderen die verslaafd zijn aan drugs hebben plotselinge stemmingswisselingen, verhoogde prikkelbaarheid, onverantwoordelijk gedrag, een laag zelfbeeld, slecht beoordelingsvermogen, depressie en algemene apathie tegenover het leven. Child drugsgebruikers laten een afgenomen belangstelling voor school. Ze hebben een negatieve houding, vele afwezigheden, spijbelen en discipline problemen. Sommige van deze symptomen, kunnen echter ook signalen van andere problemen. Bezoek een jeugdpsychiater of geestelijke gezondheid professional om te bepalen of uw kind misbruikt drugs.

Risicofactoren

Volgens de NIDA, "de genen die mensen worden geboren met - in combinatie met omgevingsinvloeden - goed voor ongeveer de helft van hun verslaving kwetsbaarheid." Kinderen zijn bijzonder gevoelig voor peer pressure, het maken van andere jongeren drugsgebruikers in hun omgeving een belangrijke risicofactor. Fysiek en seksueel misbruik, stress en ouderlijke verwaarlozing alle vormen risicofactoren voor kinderen. NIDA staten, "Adolescenten geconfronteerd met de meest kwetsbaarheid voor drugsgebruik. Omdat de hersenen van adolescenten zijn nog in ontwikkeling in de gebieden die besluitvorming, oordeel en zelfbeheersing te regeren, ze zijn vooral gevoelig voor het nemen van risico gedrag, waaronder proberen drugsmisbruik. "

Termijnen

Volgens NIDA onderzoek, "Key periodes risico voor drugsgebruik zijn tijdens belangrijke overgangen in het leven van kinderen." Vroege adolescentie is de fase waarin de kinderen waarschijnlijk drugs ontmoeten voor de eerste keer. Het begin van de middelbare school is een andere belangrijke overgang dat gaat veel emotionele, sociale en educatieve uitdagingen. De middelbare school biedt meer blootstelling aan drugs, drugsgebruikers en sociale evenementen met drugs.

Preventie / Solution

Drugspreventie programma's zijn normaal gesproken bedoeld om de deelnemers in de plaatsen bereiken ze de meeste tijd doorbrengen, zoals scholen en naschoolse programma's. Ze werken om de jeugd te onderwijzen over de negatieve gevolgen van drugsgebruik door middel van presentaties op scholen en literatuur over het onderwerp. Preventieprogramma's werken ook met gezinnen om ouders te helpen verklaren de schade van drugsgebruik aan kinderen als ze jong zijn. Voorbeelden van drugspreventie organisaties omvatten Partnership for a Drug-Free America, The Courage to Foundation Spreek en DARE (Drug Abuse Resistance Education).