Dragende Activiteiten voor Kinderen

Dragende Activiteiten voor Kinderen

Kinderen denken waarschijnlijk meer over hun volgende datum te spelen dan osteoporose. Als kinderen gaan in dragende activiteiten, kunnen ze botdichtheid bouwen en mogelijk zichzelf te beschermen tegen osteoporose op latere leeftijd. Osteoporose is een ziekte gekenmerkt door dunne botten die gemakkelijk kunnen breken. De National Institutes of Health spoort volwassenen om een ​​goed voorbeeld voor kinderen ingesteld door het modelleren van goede eetgewoonten en het aangaan van het gewicht beïnvloeden activiteiten zelf.

Concurrerende Sport

Urge uw kinderen om te voetballen, tennissen of voetballen. Meld ze voor honkbal, basketbal of hockey. Hardlopen is een gewicht-dragende oefening, en een spel of activiteit die kinderen omvat bonzen hun voeten op de grond helpt bij de opbouw van spieren en bevordert de botdichtheid. Bijna elke sport wordt beschouwd gewicht dragen, behalve voor fietsen of zwemmen, volgens de National Institutes of Health. Als een toegevoegde bonus, buiten spelen kunnen kinderen genieten van vitamine D uit de zon, die de gezondheid van het bot kunnen bevorderen.

Werken in de tuin

De kinderen zouden niet willen horen, maar zwaar werken in de tuin kan helpen bij het opbouwen van sterke botten. Trekken uit het wortelstelsel van ongewenste tuin indringers en het hanteren van een hark te ronden afgevallen bladeren kan tellen als gewicht-dragende activiteiten. Het duwen van een grasmaaier, als uw kind oud genoeg is en verantwoordelijk genoeg is, kan helpen bij het opbouwen van sterke botten, samen met andere huishoudelijke taken, zoals stofzuigen of het verplaatsen van meubilair. De volgende keer dat uw kinderen klagen over het doen werken in de tuin, vertel hen dat ze de opbouw van sterke botten.

Niet-competitieve activiteit

Kinderen ongeïnteresseerd in competitieve sporten kan nog steeds profiteren van de voordelen van het gewicht-dragende activiteiten. Ze kunnen jazzdans of balletles, gymnastiek lessen nemen of zelfs gewoon springtouw. Onderzoek toont aan dat kinderen geen beslissingen op basis van wat goed voor hen te maken, volgens de NIH - dat is de taak van een ouder. Het agentschap zegt dat volwassenen sterk kunnen beïnvloeden het gedrag van kinderen. Dus neem de hele familie voor een wandeling of een wandeling naar het park. Andere niet-competitieve, gewicht-dragende activiteiten omvatten inline skaten, skateboarden en leeftijd passende gewichtheffen.

Andere overwegingen

Kinderen moeten bezighouden met het gewicht beïnvloeden activiteiten gedurende ten minste 30 minuten per dag, vier dagen per week. Ouders moeten er ook voor zorgen dat kinderen verbruiken voldoende calcium. NIH beveelt aan dat kinderen in de leeftijd van 1 en 3 get ten minste 700 mg per dag, en kinderen van 4 tot 8 1000 mg per dag zou moeten krijgen. In de leeftijd van 9 tot 13, kinderen moeten hun inname tot 1300 mg per dag. Andere mineralen belangrijk voor gezonde botten omvatten magnesium, zink en vitamine D.