Doet een echtgenoot Medicare Cover de andere echtgenoot?

Medicare is een federaal programma dat mensen helpt met de kosten van de gezondheidszorg. Medicare voordelen beschikbaar zijn voor de meeste Amerikaanse burgers die zijn 65 jaar of ouder en voor mensen met een functiebeperking. Medicare werkt op dezelfde manier als een zorgverzekering doet, en je moet de maandelijkse premies te betalen voor de voordelen ervan, met uitzondering van Medicare Part A (hospitalisatieverzekering) in sommige gevallen.

Medicare dekking

Medicare dekking begint op de leeftijd van 65 jaar of ouder voor de meeste burgers. Als je een handicap hebt en u ontvangt voordelen Social Security Disability, en u jonger bent dan 65 jaar, die u ook in aanmerking komen voor Medicare uitkeringen ontvangen. Mensen die hebben gewerkt en betaald Medicare belastingen komen in aanmerking voor Medicare Part ontvangen Een dekking voor gratis als ze in aanmerking komen om in te schrijven. Als u nog niet gewerkt en betaald Medicare belastingen, kunt u nog steeds in aanmerking voor uitkeringen op basis van het werk van uw echtgenoot te ontvangen. Echter, Medicare dekking is persoonlijk. U moet zich inschrijven voor uitkeringen in aanvulling op de voordelen van uw echtgenoot. Ieder van jullie krijgt een persoonlijke Medicare kaart.

Medicare Part A

Als u of uw echtgenoot Medicare belasting hebt betaald, bent u beiden kunnen zich inschrijven voor Medicare en hebben recht op gratis Medicare Part A uitkeringen ontvangen. Als dit het geval is, de inschrijving in Medicare Part A is niet vrijwillig. Uw Medicare Part A voordelen beginnen op de eerste dag van de maand waarin u 65 jaar of ouder. Als uw verjaardag is op de eerste dag van de maand, uw voordelen daadwerkelijk te starten op de eerste dag van de maand voor uw verjaardag. Als u noch uw echtgenoot hebben gewerkt en betaald Medicare belastingen, kunt u zich inschrijven in Medicare Part A en betalen maandelijkse premies voor de dekking als u 65 jaar of ouder.

Medicare Part B, deel C en deel D

Inschrijving in Medicare deel B, deel C en deel D is vrijwillig. In tegenstelling tot de Medicare Part A, heb je nodig om de maandelijkse premies te betalen voor andere Medicare dekking. Als je dekking moet in aanvulling op hospitalisatieverzekering, dat is deel A, kunt u overwegen inschrijven in andere delen van Medicare. Echter, zoals met Medicare Part A, andere delen van Medicare zijn niet een gezinsbijslag, en de inschrijving is persoonlijk. Dus ook al ben je gekwalificeerd om inschrijven in Medicare gebaseerd op het werk van uw echtgenoot, moet u zich inschrijven in elk plan door uzelf. Dit geeft u de gelegenheid om de plannen die bij u past het beste in plaats van om mee te gaan met de keuzes van je echtgenoot te kiezen.

Medicare Plannen en Sancties

Medicare Part B biedt medische verzekering. Medicare Part C biedt verschillende plannen die deel A en deel B dekking plus extra dekking omvatten, en leveren meestal meer behandelingen, zoals de visie en tandheelkundige. Deel D biedt een plan dat u helpt bij het voorschrijven van geneesmiddelen kosten. Als je niet aanmelden voor Medicare deel B of deel D wanneer u in aanmerking komt om dit te doen geworden, de Sociale Zekerheid kantoor rekent u een late inschrijving boete wanneer u zich inschrijven.