Doel van het skelet

Het skelet mens worden diverse doeleinden het menselijk lichaam.

Functie

De primaire functie van het menselijke skelet is een kader voor het menselijk lichaam. Door de resterende sterk, het skelet kan het lichaam rechtop blijven.

Betekenis

Naast spieren, het menselijke skelet vormt de fysieke basis van beweging. Pezen brug de spieren aan de botten en de contracties van de spieren om het lichaam te bewegen.

Kenmerken

De schedel beschermt de ogen en de hersenen, de wervels beschermt de wervelkolom en de ribben beschermen de longen en het hart. Zonder deze beschermende botten, zou belangrijke organen in gevaar op ernstig letsel.

Misvattingen

Botten zijn niet helemaal stijf en stijf. Ze hebben een geringe mate van flexibiliteit door het beenmerg en het sponsachtige bot laag. Veel populaire oefeningen die zich richten op het bouwen van flexibiliteit onder andere Pilates en yoga.

Preventie / Solution

Houden van het skelet sterk is een essentieel onderdeel van het houden van het hele lichaam sterk. Bone verwondingen en ziekten kan het hele lichaam verpesten. Het is belangrijk om gezonde botten behouden door een dieet rijk aan calcium en vitamine D, en regelmatig te oefenen.

Waarschuwing

Om het gehele lichaam gezond te houden is het belangrijk om gezonde botten wordt gehandhaafd. Voedingssupplementen kunnen verhogen botsterkte en dichtheid, en andere supplementen zoals glucosomine en chondroïtine worden verondersteld te helpen bij het behoud van gezonde gewrichten en kraakbeen.