Dieet tips om gewicht te winnen

Dieet tips om gewicht te winnen

Wanneer de meeste mensen denken te gaan op een dieet, ze denken aan een dieet om gewicht te verliezen. Echter, ondergewicht kan net zo groot van een probleem. Sommige mensen zijn van nature ondergewicht en helpen het verkrijgen van gewicht nodig. Anderen kunnen het gewicht als gevolg van ziekte hebben verloren en zijn bezig om een ​​gezond lichaamsgewicht te herwinnen. Het maken van bepaalde wijzigingen in uw dieet kan u helpen gewicht te winnen.

Calorieën

De gemiddelde persoon moet 2.000 calorieën om zijn gewicht te behouden. Dit is gevonden om een ​​evenwicht te vinden tussen de hoeveelheid calorieën die je neemt in en de hoeveelheid calorieën je verbrandt met de dagelijkse activiteit. Echter, moeten mensen met ondergewicht te nemen in meer calorieën dan ze branden. Dit betekent dat mensen met ondergewicht meer dan 2.000 calorieën per dag moeten eten. Dit kan wat trial and error te nemen, zoals de stofwisseling is betrokken. Degenen met een hogere stofwisseling zal zelfs meer calorieën nodig hebben om gewicht te winnen. Als je het verhogen van uw calorieën en niet in gewicht, verhoog het nog meer.

Evenwichtige voeding

Eet gezond voedsel. Wanneer mensen worden verteld om calorieën toe te voegen aan hun dieet, de eerste instinct is over het algemeen om de belasting op junkfood. Echter, calorieën van suikers en andere bestanddelen lege verbranden sneller en zijn niet zo effectief te voegen op gewicht. Eet een dieet dat je de aanbevolen hoeveelheden groenten, fruit, vetten en zuivel geeft. Junk food is okay met mate, maar niet te vol op lege calorieën.

Eiwitten

Eiwit is één van de belangrijkste elementen die nodig spiermassa voegen. Spier weegt meer dan vet en daarom is een gezondere manier om gewicht te winnen. Eet veel mager vlees om zoveel eiwitten te krijgen als je kunt. Pindakaas is ook een uitstekende bron van eiwitten. Vis, eieren, zuivelproducten en bonen hebben veel eiwitten. Eet zo veel van deze voedingsmiddelen als je kunt.

Koolhydraten

Complexe koolhydraten duurt het langer om te verteren en geeft je energie voor langer. De calorieën uit deze voedingsmiddelen zal het langer duren voor je lichaam om te verbranden. Hoe sneller je lichaam verbrandt de calorieën, hoe minder gewicht je zal winnen. Enkelvoudige koolhydraten, zoals suikers, zal verbranden sneller, die niet zal helpen om op gewicht. Het eten van volle granen en aardappelen zal de hoeveelheid tijd die het duurt voordat je lichaam te verbranden door middel van die calorieën, die u helpen om gewicht toe te voegen te verhogen.

Gezonde Vetten

Experts raden vaak weg te blijven van vet voedsel, maar ze zijn meestal spreken over slechte vetten. Het is gezond om een ​​zekere hoeveelheid vet eten zolang het een gezond vet. Vermijd voedingsmiddelen die verzadigde vetten of gehydrogeneerde oliën bevatten. Gebruik koken oliën die gezonder zijn, zoals olijf-, zonnebloem- of koolzaadolie. Onverzadigde vetten en omega-3 vetzuren zijn belangrijke bouwstenen voor het lichaam. Deze vetten helpen het lichaam te bouwen spier.

Meal Frequency

Om meer calorieën te eten, moet je vaker eten. De meeste mensen eten drie gewone maaltijden per dag. Als je probeert om gewicht te winnen, moet je die drie maaltijden te eten zoals u gewend bent, maar je moet ook nog drie kleinere maaltijden toe te voegen gedurende de dag. Kies gezonde voedingsmiddelen om je lichaam gewichtstoename helpen sneller. Laat drie uur en niet meer tussen de maaltijden om je lichaam om alle voedingsstoffen uit de maaltijd.