Diagnose van een Low White graaf

Diagnose van een Low White graaf

Een abnormale daling van de witte bloedcellen in uw bloed heet leukopenie. Witte bloedcellen (of leukocyten) spelen een belangrijke rol in de strijd tegen ziekte en ziekte.

Betekenis

Het hebben van een laag aantal witte bloedcellen wijst op een onderliggende medische aandoening en geeft ook een verhoogd risico op andere ziekten, omdat je lichaam niet in staat om normaal tegen ziektes / infecties.

Feiten

Volgens de Mayo Clinic heeft witte bloedcellen van minder dan 3.500 per microliter bloed wijst op een laag aantal witte bloedcellen.

Oorzaken

Laag aantal witte bloedcellen kan worden veroorzaakt door medische aandoeningen zoals aplastische anemie, leukemie, HIV / AIDS of lupus. Het kan ook worden veroorzaakt door kanker, chemotherapie, ziekten die het beenmerg, ernstige infecties, auto-immuunziekten en medicijnen die schade of witte bloedcellen te vernietigen beschadigen.

Symptomen / Diagnose

Symptomen kunnen zijn: hypersomnie (verhoogde hoeveelheden van de slaap), terugkerende infecties en koorts. Uw arts zal een complete bloedbeeld (CBC), teneinde een definitieve maatregel uw aantal witte bloedcellen en een diagnose van uw conditie.

Potentiƫle Behandelingen

Een studie uit 2005 uitgevoerd op de Huazhong Universiteit voor Wetenschap en Technologie gaf aan dat natrium koperchlorofyline tabletten effectief in het verhogen van het aantal witte bloedcellen in patiƫnten met leukopenie veroorzaakt door verschillende factoren waren.