Diabetische Dieet Met Low Protein

Diabetische Dieet Met Low Protein

Terwijl diabetes wordt meestal gerelateerd aan bloedsuiker en koolhydraten kan een aandoening waarbij de nieren eiwit vereisen ook worden gecontroleerd. Maar geen vrees, omdat de meeste van de recente high-profile boeken over eiwitrijk als een noodzaak zijn meestal rages en je kunt nog steeds ontvangt een adequate hoeveelheid eiwit met een laag-eiwit dieet. Ieder mens is anders en alleen uw arts kan u vertellen hoeveel eiwit u moet nemen in, niet een New York Times bestseller.

Hoe gaat het met Diabetes en de Nieren Verwante?

Diabetes is een ziekte van de oorzaken van uw lichaam om niet genoeg te maken of gebruik maken van voldoende insuline correct. Insuline, een hormoon dat de bloedsuikerspiegel regelt, toen schaars kan leiden tot negatieve gevolgen voor het lichaam. Diabetes kan leiden tot de schade van de kleine bloedvaten. Als aan die voorwaarde zich uitbreidt naar de nieren, zal het weg hun vermogen om het bloed goed te reinigen nemen. Het lichaam zal meer zout en water vast te houden dan het doorgaans doet en dit kan leiden tot gewichtstoename en zwelling van de enkels. Aangezien de nier steeds meer problemen met deze beschadigde cellen kunnen eiwit en afvalstoffen ophopen in het bloed en urine. Een verwant probleem met de zenuwen, kan leiden tot een blaas backup die ook de nier beschadigen. Ongeveer 30 procent van Type 1 diabetes en 10 tot 40 procent van Type 2 diabetes uiteindelijk nierfalen doorstaan.

Wat te eten op Low Protein Diet

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die u moet opnemen in uw eiwitarme dieet en bepaalde mensen je moet vermijden. Voor zuivelproducten, wil je magere melk, yoghurt en suiker vrij ijs omvatten, terwijl het vermijden van chocolade melk, gezoete yoghurt en suiker gezoete ijs. Houd in gedachten dat alle zuivelproducten delen moet worden beperkt tot 4 oz. of minder vanwege de hoge eiwitgehalte.

Omvatten ongezouten crackers, tortilla's en room van tarwe in uw dieet, en sluiten koekjes, zoute snacks en gesuikerde ontbijtgranen. Vruchten die lager zijn in suiker zoals de meeste bessen, grapefruit, en fruit in blik in ongezoete vruchtensappen worden aanbevolen in plaats van bananen, gedroogde vruchten zoals rozijnen en sinaasappelsap.

Voor zetmeelrijke groenten, consumeren maïs en erwten en vermijd gebakken aardappelen, yams en gebakken bonen. De meeste groenten zijn goed voor de voeding, maar vermijd tomaten, sauzen en sappen van tomaten, artisjokken en verse bamboescheuten.

U kunt eten mager vlees, maar houd de lunch vlees, hotdogs, kaas en spek tot een minimum. Houd onverzadigde vetten hoger dan verzadigde (dierlijke) vetten door het vermijden van reuzel, het verkorten en slagroom. Zoals in de meeste diëten, is het aanbevolen dat je drinkt acht glazen water per dag te spoelen uit je systeem.

Meer Foods te vermijden

Snoep en zoute voedingsmiddelen vaak natrium en kalium, die ook vaak wordt beperkt op een eiwitarm dieet voor diabetici verhogen. Dit houdt in dat snoep, stroop, honing, taarten en ijs zijn typisch uitgevoerd. Ook elimineren van ingeblikt voedsel, barbecue saus, ketchup, pizza, sojasaus en Worcestershire saus.