Detox Diets voor Weight Loss

De voordelen voor de gezondheid en gewichtsverlies aanspraken in verband met de vasten eisen van detox diëten worden vraag door de medische gemeenschap als gevolg van bijbehorende gezondheidsrisico's. Hieronder zijn enkele van de positieven en negatieven toegeschreven aan dieet plannen (zie bronnen) detox.

Weight Loss

Het oorspronkelijke doel van detox diëten was het lichaam te zuiveren door het verwijderen van gifstoffen. Ze zijn niet ontwikkeld ten behoeve van andere dan de natuurlijke verlies van water gewicht zich in de beginfase van vasten gewichtsverlies.

Calorie Restriction

Gewichtsverlies toegeschreven aan diëten detox is het resultaat van een beperkte calorie verbruik. Lange periodes van extreme caloriebeperking kan echter leiden tot een falend dieet, rebound gewichtstoename, en de mogelijkheid van de gezondheid in gevaar te brengen.

Positieven en negatieven van Detox Diets

Aan de positieve kant, periodieke detox diëten gedurende niet meer dan een paar dagen bieden hernieuwde energie en een gevoel van welzijn. Lange detox dieet kan echter schadelijk zijn voor uw gezondheid, met bijwerkingen zoals hoofdpijn, lusteloosheid, uitdroging en krampen.

Detox Diets kan werken

Detox diëten die niet ernstig calorie beperking inhouden, omvatten een verscheidenheid van verse, vezelrijke groenten en fruit en een eiwitbron kan voor gezond gewichtsverlies.

Waar is het bewijs?

Tot op heden is er geen betrouwbaar medisch onderzoek beschikbaar om claims van de gunstige effecten aangeprezen door de initiatiefnemers van de detox dieet plannen te onderbouwen. Voordat u enige veranderingen in het dieet, het verkrijgen van medische goedkeuring is aan te raden.