Desktop Vs. Laptop voor de Bijziend

Desktop Vs.  Laptop voor de Bijziend

Bijziendheid betekent dat een persoon kan goed van dichtbij te zien, maar ze zien wazig op een afstand. De mate van bijziendheid, en of de persoon draagt ​​zijn bril, effecten die computer zou het beste werken.

Terwijl die Glazen

Als een bijziend persoon draagt ​​zijn bril, moet hij in staat zijn om ofwel een desktop of een laptop computer even goed wat zijn visie betreft gebruiken.

Terwijl geen bril

Als een bijziend persoon niet dragen van zijn bril, moet hij om dichter bij zijn computer monitor om het duidelijk te zien zijn. Moving te dicht op de monitor van een desktop computer kan maken met behulp van de computer ongemakkelijk. Een laptop computer kan gemakkelijker worden verplaatst dichter bij de ogen is het duidelijker te maken. Bijziende mensen niet dragen van de bril kan in staat zijn om een ​​laptop computer gemakkelijker te zien.

Niveaus van Bijziendheid Vary

Er zijn vele verschillende niveaus van bijziendheid. Voor specifieke aanbevelingen op basis van mate van bijziendheid van een individu, de persoon moet een oogonderzoek krijgen en discussiëren over zijn visie behoeften met zijn optometrist.