Dementia Care Grant Programma's

Dementia Care Grant Programma's

Dementie treft meer mensen zoals verwacht levensduur te verhogen. Dementie is een aandoening die een aantal verschillende aandoeningen bestaat. Een van de meest voorkomende vorm is de ziekte van Alzheimer. Andere vormen van dementie omvatten vasculaire dementie en ziekte van Pick. Alle vormen van dementie worden gekenmerkt door verwarring en korte-termijn geheugen verlies. Er zijn een aantal variaties in andere symptomen volgens oorzakelijke factoren. Dementie heeft ernstige gevolgen voor de kosten als patiƫnten vereisen steeds grotere hoeveelheden van de zorg als de conditie vordert.

Partners in de Zorg

Partners in de Zorg: De Dementia Services Program werd opgericht in 1992 door de Robert Wood Johnson Foundation (RWJF). Het gebouwd op een eerder project, genaamd de Dementia Care en Respijt Services Program (DCRSP), die een nationaal programma waarin $ 2.500.000 werd besteed aan dagcentra voor mensen met dementie en andere chronische aandoeningen was. Het project was gericht op andere financiering voor dagcentra moedigen.

Staat Projecten

Staten en steden lopen dag projecten, die worden gefinancierd in een gefragmenteerde manier. De financiering kan afkomstig zijn van Medicaid, een mix van de federale staat en de financiering, sociale zekerheid blok subsidies, of geld toegekend door de oudere Amerikanen Act en lokale subsidies Veteran Affairs. New York heeft alleen al ten minste 100 projecten voor zorg overdag aan mensen met dementie.

Dementie Respijt Programma

Dementie respijt programma's worden gefinancierd door de staat en de federale financiering en hebben tot doel zorgverleners te helpen zodat ze kunnen blijven om te kijken na een familielid met dementie. Dit respijtzorg kan de vorm van in-thuiszorg, waar een verzorger komt om de ten opzichte van wat vrije tijd te nemen. Volwassen dag diensten zijn een andere optie, waar de persoon met dementie een dagcentrum kunnen bijwonen en de zorgverlener kan enige tijd af.

Onderzoek

Voortzetting van het onderzoek naar dementie is van cruciaal belang voor de toekomstige generaties ouderen. De Internationale Alzheimer organisatie, opgericht in 1982, is bekroond met meer dan $ 265.000.000 aan subsidies.