Delen van een digitale bloeddrukmeter

Delen van een digitale bloeddrukmeter

De digitale bloeddrukmeter heeft verschillende onderdelen, waaronder de weergave-eenheid, de manchet en de luchtslang. Een individu zou waarschijnlijk een digitale bloeddrukmeter kopen omdat zijn arts hem is gediagnosticeerd met een hoge bloeddruk.

De Unit

Het apparaat toont de digitale informatie. Het heeft ook een instelling knop voor de datum en tijd. Het heeft de aan en uit knop; Deze knop wordt gebruikt om het meetproces te starten. De unit heeft een gebruikers-ID-knop, als je in staat om het te gebruiken voor meer dan één persoon zijn. De meeste van de tijd, kan het apparaat alleen worden gebruikt voor twee personen. De memory-knop is handig voor terug te gaan en het bijhouden van de bloeddruk gedurende een bepaalde periode.

Unit Vertoning

De unit display toont de systolische bloeddruk, dat is het bovenste getal; het onderste getal geeft de diastolische bloeddruk. Uw arts zal een doelwit doel voor u op beide van deze metingen, als doelen van mensen kan variëren. Het display geeft uw hartslag ook. De meeste digitale eenheden tonen datum / tijd en een geheugen symbool, en een symbool voor onregelmatige hartslag. Als een onregelmatige hartslag shows, meld dit dan aan uw arts zo snel mogelijk.

Air Tube en Plug

De componenten omvatten ook de lucht plug en luchtslang. De lucht stekker moet worden aangesloten op het toestel op "lucht up" van de bloeddruk manchet. Deze luchtslang en plug zijn gemaakt van een zwart of grijs duurzaam stuk rubber slang. De luchtbuis is verbonden met de luchtdruk manchet.

Bloeddruk manchet

De bloeddrukmeter is het deel dat dat de werkelijke meting van de bloeddruk doet. De manchet heeft pijlen laten zien hoe het moet worden afgestemd op de arm. De bloeddrukmeter heeft ook klittenband om het te scherpen om de arm. Het mag niet worden aangedraaid te strak, omdat het een verkeerd gelezen op het apparaat kunnen veroorzaken. Deze metingen worden op de digitale eenheid.

Andere componenten

De meeste units hebben ook een AC adapter en een back-up batterijen, die de opgeslagen informatie verloren gaan houden.