Definitie van Verwarmde Stone Massage

Definitie van Verwarmde Stone Massage

Beoefend in de antieke geneeskunde voor eeuwen, een verwarmd stone massage is een techniek die bekend staat om zijn helende en ontspannende eigenschappen, terwijl het verstrekken van individuen met een unieke manier om te genieten. Deze specialiteit massage maakt gebruik van zorgvuldig geplaatst verwarmde stenen, die wordt verondersteld om te verjongen en te kalmeren het lichaam en geest.

Geschiedenis van de verwarmde Stone Massage

Geworteld in oude inheemse beschavingen, heeft een verwarmde stenen massage al eeuwen gebruikt voor zijn gezondheid en ontspannende voordelen. Deze vorm van kalmerende therapie kan ook terug te voeren op Japanse tradities evenals die van het oosten van India.

Wat is een verwarmde Stone Massage?

Een variatie van een traditionele massage, een verwarmde stenen massage gebruikt hete stenen, die in het algemeen 120 tot 150 graden F water worden verwarmd. Een massage therapeut vervolgens massages oliƫn in de huid met behulp van Zweedse massage technieken. Dit ontspant en maakt het gemakkelijker voor het lichaam om warmte te absorberen van de stenen. Een massage therapeut plaatst vervolgens een aantal stenen bij focale delen van het lichaam, zoals de boven-en onderrug. De stenen geven warmte en waar ze te kalmeren en ontspannen de spieren. Wanneer stenen afkoelen, worden deze vervangen met een ander verwarmd tijdens de duur van een massage. Dit kan ook worden gevolgd met een traditionele massage.

Plaatsing van verwarmde stenen

In het algemeen, een persoon die een hot stone massage is liggend op hun rug, waar hete stenen langs de ruggengraat worden geplaatst. Afhankelijk van waar de spanning ligt, kan een massage therapeut hete stenen in de palm van de hand en tussen de tenen te plaatsen. Er wordt aangenomen dat de energiestroom in het lichaam te verbeteren.

Eigenschappen van verwarmde stenen

De stenen gebruikt in een verwarmde massage doorgaans gebruik ijzerrijke stenen zoals basalt, dat glad en snel warmte vasthouden. Rivier stenen worden ook gebruikt aangezien ze zeer soepel door de effecten van een rivier sterke stroming.

Wijzigingen Tijdens een verwarmde Stone Massage

Tijdens een verwarmde stenen massage, het lichaam ondergaat talrijke fysiologische en fysieke veranderingen. Dit kan onder meer een verhoging van de hartslag, temperatuur en snelheid van de ademhaling. Deze hoogte in het lichaam zal stijgen en dip als de stenen zijn bezig om het lichaam te genezen, en het kan zelfs blijven zo lang te doen na een individu eindigt met hun massage. Deze reactie is normaal, als het lichaam reageert en aanpassing aan de invloed van de warmte op het lichaam.

Overall helende eigenschappen

Een verwarmd stone massage wordt verondersteld om vele helende eigenschappen hebben en kan voordeliger zijn dan een traditionele massage zijn. De warmte kan helpen verlichten van spierspanning en het lichaam te ontspannen en op hun gemak. Een hot stone massage kan ook helpen met de ontsteking, verwonding, pijn in de rug, een slechte bloedsomloop, artrose, artritis pijn, stress, slapeloosheid, kalmeren het zenuwstelsel, en zelfs psychische stoornissen zoals depressie en angst.