De top vijf van meest effectief dieet Drugs

De top vijf van meest effectief dieet Drugs

De veiligste manier om gewicht te verliezen is door middel van oefening en een gezond dieet, zeggen de Mayo Clinic. Echter, er zijn mensen van wie de trage stofwisseling of gevorderde staat van obesitas ervoor zorgen dat ze hulp nodig hebben om een ​​vliegende start van hun gewichtsverlies. Dat is wanneer artsen wenden tot dieetpillen. Zelfs dan, de Mayo Clinic waarschuwt dat dieet pillen zijn een aanvulling op veranderingen in levensstijl, niet een vervanging voor hen. Dat gezegd zijnde, de artsen hebben een aantal nieuwe geneesmiddelen voor gebruik op korte termijn die hoop bieden aan mensen die hulp nodig --- in het bijzonder voor patiënten met obesitas.

Xenical

Xenical, en zijn lage dosis tegenhanger Alli, werden ontworpen met de zwaarlijvige patiënt in het achterhoofd. Ze blokkeren de afbraak en absorptie van vet ingenomen voedsel --- die plaats passeert het spijsverteringskanaal geheel en wordt uitgescheiden via de stoelgang. Sommigen beweren dat het belangrijk is om ook te verminderen inname van vetten, terwijl het gebruik van de drug, omdat de resulterende kruk los en vettig kunnen zijn. Klinische studies tonen patiënten die Xenical verliest gemiddeld 12 tot 13 kg. per jaar, waarvan de meeste plaatsvindt gedurende de eerste zes maanden. Terwijl Xenical is klinisch bewezen dat de resultaten van meer dan een zwaarlijvige patiënt kan meestal verwachten, dieet en lichaamsbeweging zijn noodzakelijk voor een meer substantieel gewichtsverlies te produceren.

Phentermine

Artsen vaak trekken phentermine uit hun prescriptieve arsenaal. Het heeft een lange staat van dienst als een effectieve eetlustremmer. Phentermine trucs het deel van de hersenen dat de eetlust regelt laten denken dat het vol is. Het resultaat is minder honger patiënt. Op hetzelfde moment, deze strategie werkt het beste wanneer phentermine gebruikers maken slimme voedingskeuzes. Het is ook niet bedoeld voor langdurig gebruik. Patiënten moeten profiteren van hun tijd in beslag nemen op de medicatie om de vooruitgang met hun gewichtsverlies te maken en hun levensstijl te veranderen om te voorkomen dat het herwinnen van het gewicht. Phentermine is beschikbaar in generieke vorm, waardoor het een van de lagere kosten dieet drugs en betaalbaar voor onverzekerde patiënten.

Meridia

De gepatenteerde drug, Meridia (waarvan de chemische naam is sibutramine) is niet zo betaalbaar als andere opties, maar helpt patiënten verliezen 5 tot 10 procent meer gewicht dan ze zouden met een dieet en lichaamsbeweging alleen. Meridia richt zich ook op de eetlust van de hersenen, waardoor het de sensatie van zijn vol te maken. Door zijn kortere staat, sommige artsen de voorkeur aan om het te gebruiken met jongere patiënten met een lager risico op hart-en vaatziekten en andere medische complicaties.

Geconjugeerd linolzuur (CLA)

Geconjugeerd linolzuur (CLA) is een over-the-counter "nutraceuticals" begroet door aanhangers van de natuurlijke geneeskunde en supplementen als een van de weinige natuurlijke dieet pillen door de Amerikaanse Food and Drug Administration geacht "mogelijk effectief". CLA wordt gevonden in rundvlees en zuivelproducten. Wanneer geëxtraheerd en verteerd in geconcentreerde doses, is aangetoond lichaamsvet verminderen. Echter, hebben klinische studies nog niet aangetoond of het effectief voor gewichtsvermindering. Velen beweren dat wat vermindert lichaamsvet moet leiden tot gewichtsverlies en zo populair blijft als een natuurlijke dieet pil. CLA heeft het extra voordeel van veilig worden geacht door de FDA.

Amfetaminen

Amfetaminen gevaarlijk om te gebruiken, omdat ze verslavend zijn. Je middelbare school middelenmisbruik programma dat u gewaarschuwd tegen hen. Echter, amfetaminen zijn effectief dieet drugs. Ze zijn ook legaal in over-the-counter formulieren gevonden in een drogisterij. Zelfs artsen voorschrijven amfetaminen af ​​en toe wanneer ze het gevoel de situatie passend is, en kunnen ze effectief hun patiënten te controleren. Amfetaminen krachtige stimulerende middelen die eetlust spiercontracties, waardoor verbranden meer energie onderdrukken, energieniveaus verhogen en verbeteren. Ze worden echter ook wel bekend als "boomerang" drugs als gebruikers herwinnen vaak gewicht zodra ze stoppen met het innemen van hun pillen. Dit leidt natuurlijk tot de neiging tot verslaving.