De toepassingen voor Pollen

De toepassingen voor Pollen

Pollen als supplement is vooral stuifmeel, een vorm van voeding gemaakt door bijen die bestaat uit stuifmeel van verschillende planten, nectar en bee speeksel. Riep de natuur een perfecte voedsel als gevolg van het aantal voedingsstoffen die het bevat, mensen gebruiken het voor een verscheidenheid van voordelen voor de gezondheid, maar de vorderingen zijn niet volledig geverifieerd in alle studies.

Energie Supplement

In de jaren 1970 begon bijenpollen aan populariteit te winnen als atleten gaf getuigenissen beweren dat verhoogden hun uithoudingsvermogen en het vermogen door middel van haar nutritionele voordelen. Deze claims zijn niet op grote schaal onderbouwd, maar de voedingselementen die van bijen stuifmeel te hebben. Een van de belangrijkste voorkeur voor gebruik stuifmeel is dat een dergelijk groot aantal voordelen van de ene bron kan elimineren die een handvol supplementen ten gunste van één product. Hoge energieniveaus nemen als een aanvulling kunnen voortvloeien uit koolhydraten, eiwitten, aminozuren en vitaminen bevat in een geconcentreerde vorm.

Allergy Relief

Het is bekend dat immunisaties werken door het injecteren lichaam met iets dat ziekte veroorzaakt in een kleine hoeveelheid, waardoor het lichaam zijn eigen immuniteit creëren. Veel mensen die last hebben van allergieën worden behandeld met bijen stuifmeel in deze zelfde manier. Het eiwit en de voedingswaarde van het stuifmeel wordt dat de luchtwegen ondersteunen en versterken het lichaam tijdens de bouw immuniteit. Deze methode is controversieel echter, omdat in sommige gevallen extreme allergische reactie kan plaatsvinden, in het bijzonder aan degenen die een reactie op bijensteken. U moet dit niet proberen zonder hulp van een arts.

General Health Benefits

Traditionele toepassingen van bijenpollen zoals vermeld door Drugs.com behoren constipatie opluchting, prostaat gezondheid, wondgenezing, en het gemak van PMS en menopauzale symptomen. Slechts enkele van deze claims zijn onderbouwd door studies, maar het gebruik van bijenpollen is terug gedocumenteerd tot de oudheid, en het stuifmeel zelf gevonden in archeologische opgravingen was nog intact. Omdat het geen echt geneesmiddel, dosering varieert afhankelijk van de fabrikant. Je moet niet supplementen voor medische middelen, tenzij je een arts te raadplegen, in het bijzonder voor bestaande voorwaarden.

Veroudering en Antioxidanten

Bee pollen voor bepaalde bevat een grote hoeveelheid van de voedingswaarde en antioxiderende eigenschappen. Antioxidanten verminderen oxidatie en vrije radicalen in het lichaam dat weefsel beschadiging veroorzaken. De anti-schimmel en anti-microbiële eigenschappen van bijenpollen ook helpen bij het lichaam weerstand infecties. Het stuifmeel kan het lichaam helpen bij het vertragen van het verouderingsproces effecten en cardiovasculaire degeneratie.