De toepassingen voor appeldroesem

De toepassingen voor appeldroesem

Appeldroesem is de vlezig materiaal dat overblijft wanneer je knijpen en druk het sap uit een appel. Het bestaat gewoonlijk uit de huid, pulp, zaden en steel resten. Er zijn verschillende toepassingen voor appeldroesem.

Pectine

Pectine komt van verschillende fruit schillen, waaronder appel en sinaasappel afvallen mengsels. Dit natuurlijk voorkomende stof is in plantaardige celwanden. Pectine fungeert meestal als verdikkingsmiddel in voedingsmiddelen, variërend van yoghurt en ketchup vruchtengelei. Bovendien medicinale industrieën gebruiken als helende agent en diarree steun als anti-ulcus gevallen. De cosmetische industrie biedt werk aan pectine om op natuurlijke verbindingen te binden.

Pet Food vezelbron

Gedroogde appeldroesem heeft niet veel voedingswaarde; echter, het is een goede bron van oplosbare vezel. Het wordt vaak gebruikt in voedsel voor huisdieren, zoals hond brokken en ingeblikte producten aan het vezelgehalte dieet te verhogen, en het is een van de belangrijkste ingrediënt in appel paard traktaties.

Gedroogde Pomace Conserven

Broden en muffins bevatten gedroogd afvallen op keer. Uitgedroogd appeldroesem mengsels - met de zaden verwijderd - zijn heerlijk toevoegingen aan gebakken goederen en voedingsvezels inhoud toevoegen aan deze traktaties.

Ciderkin

Appeldroesem is het belangrijkste ingrediënt in een zwakke cider drank genaamd ciderkin. Deze drank wordt gemaakt doordat afvallen te steil in het water.