De Oorzaken van Gas Pains

De Oorzaken van Gas Pains

De gemiddelde persoon geeft darmgassen ergens tussen 10 tot 20 keer per dag, afhankelijk van de Mayo Clinic. Een overvloed aan darmgassen kan intense maar kortstondige buikpijn veroorzaken. Buikkrampen kan ook het gevolg zijn wanneer het gas niet kan worden uitgezet. Opgeblazen gevoel is een andere veel voorkomende bijwerking. Darmgassen en de pijn geassocieerd met het wordt veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder voedingsmiddelen en medicijnen.

Voedsel

Intestinale gas wordt meestal veroorzaakt door de bacteriën in het spijsverteringsstelsel, dat breekt het voedsel dat we eten. Bepaalde voedingsmiddelen, voornamelijk die rijk aan vezels, vereisen meer gasproducerende bacteriën voor de spijsvertering. Voedingsmiddelen die gas pijn kunnen veroorzaken omvatten groenten zoals kool, uien en broccoli. Appels en andere vezelrijke voedingsmiddelen zal ook gas te verhogen. Volle granen, zuivel, bonen en peulvruchten zijn ook vaak boosdoeners van pijnlijke gas. Omdat het voedsel dat meestal te maken gas zijn gezonde, voedzame voedingsmiddelen, is het niet verstandig om ze te vermijden. Probeer het nemen van een medicijn dat de hoeveelheid gas die ontstaat wanneer je eet-gas producerende voedingsmiddelen afneemt. Deze worden meestal genomen voor de maaltijd. Daarnaast medicijnen om gas te verminderen na een maaltijd ook beschikbaar.

Als je lactose of gluten intolerant, het eten van voedingsmiddelen met zuivel of gluten kan pijnlijke darmgassen veroorzaken.

Slikken Air

Slikken te veel lucht kan pijnlijk gas veroorzaken. Eten snel drinken door een rietje en kauwgom dragen aan lucht in het spijsverteringsstelsel. Neem uw tijd meer dan maaltijden en ontspannen bij het eten. Roken moet worden vermeden.

Medicijnen

Bepaalde geneesmiddelen kunnen darmgassen verhogen. Antibiotica verstoren de balans van gezonde bacteriën in het spijsverteringskanaal, waardoor gas pijn. Overmatig gebruik van laxeermiddelen kan ook gas veroorzaken.

Gezondheid voorwaarden

Bepaalde gezondheidsvoorschriften kunnen verhoogde gas, met inbegrip van diverticulitis en inflammatoire darmziekten veroorzaken. Als darmgassen is een doorlopend en pijnlijk probleem voor u, schema een bezoek met uw arts om te controleren of er een medische aandoening.

Constipatie

Constipatie kan darmgassen en buikpijn te verbeteren. Het kan ook een opgeblazen gevoel. Verlaag constipatie door het eten van veel vezelrijke voedingsmiddelen. Uitdroging kan leiden tot constipatie; voldoende drinkt om te helpen verlichten constipatie en gas.