De meest efficiënte manier om te gebruiken een Dome Vaporizer

De meest efficiënte manier om te gebruiken een Dome Vaporizer

Vaporizers draaien THC, een therapeutische chemische gevonden op de bladeren van medische marihuana planten, in damp. Koepel vaporizers gebruiken een glazen koepel om verdampte THC, waarmee u het inademen op uw gemak vast te leggen. Koepels van verschillende grootte kunnen worden gekocht en aan de basis van de verdamper is. Dit geeft u meer controle over de hoeveelheid van geneeskrachtig kruid je vaporizer in elke ronde. Een zorgvuldige controle van de temperatuur en de luchtstroom naar uw koepel vaporizer zal u toelaten om het kruid efficiënt te gebruiken, en verdampen de grootst mogelijke hoeveelheid THC voor consumptie. Vaporizers zijn om uitsluitend te worden gebruikt door medische marihuana patiënten met een recept.

Instructies

•  Maal de kruiden goed aan met uw vingers of een schaar. Blootstelling zoveel oppervlakte mogelijk maximaliseert de hoeveelheid THC blootgesteld aan hitte, waardoor meer daarvan worden verdampt. Spreid de kruiden gelijkmatig op de bovenkant van de verwarmingsplaat.

•  Steek de stekker van uw koepel vaporizer's in een stopcontact. Flip de schakelaar aan de onderkant van de voet in de juiste positie van de 'On'. Een klein rood LED-lampje gaat branden, wat aangeeft dat de verdamper is klaar om gebruikt te worden.

•  Trek de lucht in door de rubberen beademingsbuis (die permanent is verbonden met de basis van de verdamper's) langzaam en gestaag, totdat u het kruid flauw kunt proeven. Ademen moeilijker om de temperatuur te verhogen als je niets kunt proeven. Trek lucht in zachter, het verlagen van de temperatuur, als er rook uit door de buis (dit geeft aan dat u het branden van de kruiden). De lucht in de kamer zal de THC verdampen tussen 380 en 420 graden Fahrenheit.

•  Verwijder de geneeskrachtige kruiden van de verwarmingsplaat zodra ze zich van helder groen tot bruin van kleur. Dit geeft aan dat alle van de THC is vrijgegeven.