De Medicinaal gebruik van Kruiden

De Medicinaal gebruik van Kruiden

Je zou waarschijnlijk het erover eens dat kruiden maken ons voedsel beter smaakt, maar de kruiden die u op uw voeding te gebruiken kan u ook helpen gezonder te worden! Veel van de kruiden die we gebruiken om het seizoen ons voedsel hebben ook geneeskrachtige waarde. Als u weet dat een beetje over sommige van de smaakmakers in uw keuken, kan je keuzes profiteren uw gezondheid.

Kurkuma

Kurkuma smaken curry en benodigdheden inkleuren mosterd, kaas en boter. De Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC) meldt dit warme, peper en enigszins bitter kruid is gebruikt voor 4000 jaren verschillende aandoeningen te behandelen. De curcumine in kurkuma heeft anti-inflammatoire en anti-oxiderende eigenschappen. Medische studies hebben aangetoond dat kurkuma opzettingen kan verminderen, verlichten ulceratieve colitis, ontsteking verminderen en stoppen bloedplaatjes klonteren.

Kurkuma kan spijsverteringsproblemen, maagzweren, en hypoglycemie veroorzaken, zodat mensen worden gewaarschuwd niet te grote doses te nemen. Individuen bloedverdunners, diabetes medicijnen en maagzuur medicijnen moet een goed geïnformeerde zorgverzekeraar om interacties tussen geneesmiddelen te voorkomen raadplegen.

Oregano

Oregano is een zeer aromatische kruiden gebruikt in vele Mexicaanse en Italiaanse gerechten. Oregano heeft antibacteriële en antioxiderende eigenschappen. Oregano-olie is aangetoond dat de groei van bepaalde bacteriën remmen en kunnen helpen voedsel overgedragen ziekten te bestrijden. Volgens A 2 Z Health, kan oregano een van de hoogste antioxidant voedingsmiddelen.

Medische studies met muizen hebben aangetoond dat oregano olie is effectief tegen candida en staphylococcus-infecties, en een menselijke studie meldde dat oregano olie supplementen zijn effectief tegen de parasiet Blastocystis hominis.

Knoflook

Knoflook is gebruikt voor zowel koken en genezing sinds de oudheid. De American Academy of Family Physicians (AAFP) meldt dat knoflook heeft een milde cholesterol verlagende effecten, kunnen de bloedplaatjes klonteren verminderen en vermindert de kans op maag-en darmkanker, zonder negatieve bijwerkingen. Studies met betrekking tot het vermogen van knoflook om de bloeddruk bij hypertensieve individuen verlagen hebben aangetoond gemengde resultaten.

Het eten van rauwe knoflook wordt algemeen als veilig beschouwd en lijkt geen interactie met geneesmiddelen, hoewel personen die aan chirurgie worden geadviseerd aan hoge doses knoflook vermijden omdat het stollingstijd kan verlengen. Het eten van knoflook op een lege maag, kan echter maagproblemen veroorzaken. Lokaal gebruik van knoflook kan brandwonden en blaren veroorzaken.

Tijm

Uitgesproken aroma en smaak tijm kan de smaak van de bonen, stoofschotels en eiergerechten verbeteren. Het is hoog in vitamine K en ijzer, en heeft antioxiderende eigenschappen. Thymol is een vluchtige oliecomponent tijm en medisch onderzoek bevestigt de gezondheidsvoordelen van deze component. Thymol studies bij ratten blijkt een toename van gezonde vetten in cellen en verbetering DHA niveaus.

Tijm heeft een effectieve antimicrobiële eigenschappen tegen staphylococcus en diverse andere giftige bacteriën.

Tijm voordelen van uw hersenen. Een studie met ratten gerapporteerd in "British Journal of Nutrition" hebben aangetoond dat aanvulling met tijm verhoogt omega-3 vetzuren in de hersenen en verhoogt antioxidanten. Dit kan de cognitieve functie te verbeteren naarmate we ouder worden, en onderhouden van een positieve stemming.